Connect with us

Nebuloze

Sramotan potez Gordana Marasa: Izbacio HRT s press konferencije

Objavljeno

on

SDP-ovac Gordan Maras izbacio je ekipu HRT-a s konferencije za novinare podržavajući odluku stranke o bojkotu HRT-a.

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras pridržava se odluke stranke o bojkotu HRT-a do velikog prosvjeda u organizaciji Hrvatskog novinarskog društva u subotu 02. ožujka. Ekipu HRT-a poslao je van s press konferencije u ponedjeljak.

“Nije do vas osobno, ja se ispričavam, ali priključili smo se bojkotu HRT-a. Mi smo se jednostavno priključili akciji HND-a koja traje do subote 02. ožujka, do tada ne dajemo izjave za HRT. Time protestiramo protiv, po nama, najgoreg javnog servisa u Europi”, rekao je Maras.

Dodao je da HRT nisu ni pozvali na ovu press konferenciju, te da su vjerojatno došli vidjevši poziv na Hini, prenosi N1.

Podsjetimo, trideset udruga civilnog društva izvijestilo je da do novinarskog prosvjeda koji će se održati 2. ožujka 2019. pod nazivom “Novinarstvo ne damo!” neće sudjelovati u programu HRT-a pojavljivanjem u HRT-ovom studiju ni davanjem izjava, a sve u znak podrške tuženim novinarima i medijima.

Pridružili su im se Amsterdamska koalicija, SDP, stranka Možemo, Radnička Fronta, SDSS, START Dalije Orešković, Marko Vučetić…

Zagrebački SDP održava konferenciju za novinare uoči sjednice zagrebačke Gradske skupštine na temu “Nalazi li se Grad Zagreb pred blokadom i kako se Grad Zagreb odnosi prema svojoj imovini” no ekipa HRT-a na toj konferenciji, zbog odluke SDP-a o bojkotu, neće biti.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari