Connect with us

Vijesti

Marcel Holjevac: Zašto Hrvatska neće žicu? Ne prelaze susjedi granicu kroz šumu

Objavljeno

on

Zašto Hrvatska ne želi prihvatiti inicijativu 12 članica EU da se izgradi ograda na vanjskoj granici EU? Koji je stvarni razlog? Je li Milanović jedini stao u zaštitu policajaca koji su tukli migrante?

Što je u pozadini smjene Gordane Buljan Flander, ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba? Je li ovo početak uvođenja militantne feminističke ideologije u sustave koji daju ocjene sposobnosti roditelja za skrbništvo nad djecom?

Što je u pozadini smjene ravnatelja dječje bolnice Srebrnjak Darka Richtera? Zašto vlastima u Zagrebu smeta ako je nekome baka bila Hrvatica pravoslavne vjeroispovijesti? Kako se rodbinske, ideološke, a osobito financijske koncepcije u novoj zagrebačkoj vlasti pokazuju kao glavni čimbenik kadrovskih rješenja?

Što je biši član uprave Holdinga Ante Samodol napisao u svom javnom pismu o nečasnim radnjama za tih tri mjeseca njegovoga mandata? Kako je 14 SDP-ovih zastupnika istjeralo iz Kluba zastupnika 18 SDP-ovih zastupnika?

Je li Ivan Penava, novi predsjednik DP-a, novi lider nacionalne politike?… na ova i brojna druga pitanja odgovorio je gost Podcasta Velebit, novinar i kolumnist Marcel Holjevac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari