Connect with us

Vijesti

Marcel Holjevac: Zašto Hrvatska neće žicu? Ne prelaze susjedi granicu kroz šumu

Objavljeno

-

Zašto Hrvatska ne želi prihvatiti inicijativu 12 članica EU da se izgradi ograda na vanjskoj granici EU? Koji je stvarni razlog? Je li Milanović jedini stao u zaštitu policajaca koji su tukli migrante?

Što je u pozadini smjene Gordane Buljan Flander, ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba? Je li ovo početak uvođenja militantne feminističke ideologije u sustave koji daju ocjene sposobnosti roditelja za skrbništvo nad djecom?

Što je u pozadini smjene ravnatelja dječje bolnice Srebrnjak Darka Richtera? Zašto vlastima u Zagrebu smeta ako je nekome baka bila Hrvatica pravoslavne vjeroispovijesti? Kako se rodbinske, ideološke, a osobito financijske koncepcije u novoj zagrebačkoj vlasti pokazuju kao glavni čimbenik kadrovskih rješenja?

Što je biši član uprave Holdinga Ante Samodol napisao u svom javnom pismu o nečasnim radnjama za tih tri mjeseca njegovoga mandata? Kako je 14 SDP-ovih zastupnika istjeralo iz Kluba zastupnika 18 SDP-ovih zastupnika?

Je li Ivan Penava, novi predsjednik DP-a, novi lider nacionalne politike?… na ova i brojna druga pitanja odgovorio je gost Podcasta Velebit, novinar i kolumnist Marcel Holjevac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari