Connect with us

Politika

Marija Selak Raspudić: Jedini odgovorni potez – raspisivanje prijevremenih izbora

Objavljeno

-

Nezavisna saborska zastupnica iz Kluba zastupnika Mosta Marija Selak Raspudić izjavila je u srijedu kako bi raspisivanje prijevremenih izbora bio jedini odgovorni politički potez, nakon vijesti o istrazi ministra Horvata i potpredsjednika Vlade Miloševića.

“S obzirom na sve što se dogodilo i na činjenicu da svakodnevno svjedočimo sličnim aferama i gdje istraživanje ministara u Vladi nije više iznimka, nego je odavno postalo pravilo, jedini ozbiljni i odgovorni politički potez u ovom trenutku može biti raspisivanje prijevremenih izbora”, rekla je Selak Raspudić za Hinu.

Mi smo spremni preuzeti odgovornost za ovu zemlju i vjerujemo da postoji još volje u narodu i pojedinaca koji ne žele da ih vodi koruptivna organizacija, istaknula je.

“S obzirom na to da ministri u svakoj Vladi izrazito tijesno surađuju jer su dio istoga tima, gotovo kao obitelj, postoje samo dvije mogućnosti – ili je na čelu vlade potpuno nesposoban premijer koji nije upoznat s onime što se u njegovoj Vladi događa ili je, vjerojatnije, premijer otpočetka itekako dobro upoznat sa svime što rade njegovi ministri”, rekla je Selak-Raspudić.

To, kaže, ujedno objašnjava i njegovu nervozu i medijske ispade u posljednje vrijeme. “A postavimo li pitanje – ako je znao, zašto je tolerirao? – odgovor je samo jedan”, dodala je.

Rekla je i kako je “premijeru Plenkoviću Uskok već napravio rekonstrukcije Vlade”.

“On je svjestan da u stranci u kojoj se nalazi nema boljih kadrova. Može tek birati između manje i više korumpiran”, poručila je.  (Hina)

Plenković: Oporba je šaka jada, neću smijeniti nikog

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari