Connect with us

Herceg Bosna

Marijan Knezović: Anticivilizacijski je od pravednika raditi zločince i držati ih u Haagu godinama

Objavljeno

on

Ovako to izgleda kad izvještavaju bošnjački mediji te unaprijed osuđuju one čiji su procesi u tijeku. Kad ne mogu nekoga diskreditirati, onda sve odreda etiketiraju fašistima.

Skup potpore u Mostaru im je poseban trn u oku jer će privući mirne i tolerantne Hrvate koji kao građani BiH žele pružiti potporu onima koji su obranili BiH, dok su je Bošnjaci uz Srbe nerijetko razarali.

Shvaćaju, ali ne žele sebi priznati da oni koji će u Mostaru podržavati šest heroja u Haagu, time odaju zahvalnost ljudima koji su spasili i Bošnjake od toga da ih Srbi u Bihaću pokolju kao zečeve. Bošnjaci su prvi koji bi trebali nominirati šestorku za Nobelovu nagradu za mir, budući da je zahvaljujući hrvatskim vojnim snagama u RH i BiH spriječena izgledna i puno kobnija Srebrenica.

Shvaćaju, ali ne žele priznati, da se ogromna većina Hrvata zgraža nad svakim zločinom koji je počinjen nad Bošnjacima, ali i podupire šestorku jer zna da šestorka za to nije kriva. Iako oni skup nazivaju anticivilizacijskim, čast mi je što ću i sam u njemu sudjelovati, a to ću kao i drugi koji sudjeluju uraditi upravo zbog civilizacije.

Anticivilizacijski je od pravednika raditi zločince i držati ih u Haagu godinama. Ovim putem ih sve i pozivam u stolni grad Herceg Bosne na skup podrške da vide kako izgleda dostojanstvo i civilizacija. A za anticivilizaciju o kojoj govore, najbolje bi bilo da posjete vehabijska sela duž BiH.

Ipak, iako je većina njihovih strahova iracionalna (fašizam, anticivilizacija…) postoji i jedan koji je racionalan, a to je njihov strah od stvaranja Herceg Bosne. Boli ih činjenica da plemenite i slobodarske ideje kao što je Herceg Bosna žive vječno, bez obzira na njihova neprofesionalna medijska huškanja i otrovnu mržnju prema pravdi.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=PVYRY2i_PLE&feature=share” width=”760″ height=”460″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

error: Hvala!!