Pratite nas

Komentar

Marijan Knezović: Danas sam, zahvaljujući bošnjačkim medijima, o sebi naučio četiri stvari koje jučer nisam znao

Objavljeno

na

Danas sam, zahvaljujući bošnjačkim medijima, o sebi naučio četiri stvari koje jučer nisam znao.

Prva je ta da sam “prevršio svaku mjeru” komentarom na sarajevska zbivanja, iako sam se samo držao činjenica i razuma.

Druga je ta da sam “Čovićev jurišnik”, iako otkad javno djelujem kontinuirano kritiziram koruptivne i nepotističke, a često i antihrvatske politike koje provodi uvaženi akademik Čović zajedno sa svojim žetončićima.

Treća je ta da sam “novinar” iako sam student ekonomije koji nema nikakve veze s novinarstvom.

Četvrta je ta da se “količina mog bijesa rijetko može vidjeti na nekom drugom mjestu.” Znači, oni koji su za ljudska prava i slobodu vjeroispovijesti su bijesni, a oni koji prijete napadima, ubojstvom sjekirom kardinala Puljića itd. su valjda kozmopoliti, smireni i civilizirani ljudi bez bijesa.

Živjela bošnjačka javnost i njezino objektivno novinarstvo! Budu li i u budućnosti ovako neprofesionalni, tanki, neprecizni i propagandistički nastrojeni, neće biti ništa lakše od toga da se izbori hrvatski entitet u BiH, komentirao je Marijan Knezović na facebooku

Dragi nebijesni ljudi, nemojte odustati… ❤️

Marijan Knezović: Najzadovoljniji jučerašnjim prizorima sa sarajevskih ulica sigurno je bio Ratko Mladić

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Grabar Kitarović: S ponosom se prisjećamo prvog postroja Zbora narodne garde začetka pobjedničke Hrvatske vojske

Objavljeno

na

Objavio

Dvadesetideveta obljetnica osnutka Hrvatske vojske prigoda je s ponosom se prisjetiti prvog postroja Zbora narodne garde, začetka pobjedničke Hrvatske vojske.

S posebnim pijetetom i poštovanjem prisjećamo se poginulih, nestalih i preminulih hrvatskih branitelja i invalida Domovinskog rata, čija je žrtva omogućila stvaranje slobodne, samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Suosjećamo s članovima njihovih obitelji i čuvamo sjećanje na Domovinski rat kao simbol snage i zajedništva hrvatskoga naroda, hrabrosti i domoljublja hrvatskog vojnika i redarstvenika.

Svim pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske u domovini i u misijama i operacijama potpore miru diljem svijeta čestitam Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske.

Vi ste naša snaga i naš ponos i uživate naše veliko povjerenje jer kroz svoju vjernu službu, sposobnosti i vještine te spremnost za pomoć svome narodu istinski živite domoljublje i zajedništvo. Želim vam puno uspjeha u budućim izazovima te da jednakim žarom i predanošću nastavite graditi i jačati modernu Hrvatsku vojsku, komentirala je Kolinda Grabar Kitarović na facebooku

28. svibnja 1991. – Prva smotra Zbora narodne garde (VIDEO)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Milanović: Moja poruka građanima je – glasajte, a ja ću vidjeti

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović bio je na na obilježavanju Dana hrvatske vojske i Dana hrvatske kopnene vojske na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”.

Predsjednik RH Zoran Milanović prilikom obilježavanja Dana oružanih snaga komentirao je i svoju izjavu da ne zna hoće li izaći na izbore:

Neobično je kako je moja dobronamjerna i defanzivna izjava izazvala reakciju kritičara i analitičara. Napali su mene, jedinog čovjeka koji ne smije biti član bilo koje stranke. Krajnje je to licemjerno to od njih. Možemo razgovarati na pristojan način, ali ne na divljački – rekao je Milanović koji se posebno uzbudio kada je pričao o kritičarima te njegove izjave.

Po tome ispada da sam ja nepismenim i glupim ljudima poslao poruku da ne izađu na izbore. Ali ne! Moja poruka je – upravo izađite na izbore, a ja ću razmisliti!

 

Za Hrvate izbor nikad lakši – plenkovićevci ili milanovićevci?

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari