Connect with us

Komentar

Marijan Knezović: Dinamo = što sloboda i tržište nose sa sobom

Objavljeno

on

Hvala Bogu što momčad Dinama nije slagalo povjerenstvo ispunjeno pripadnicima više stranaka. Hvala Bogu što se u Dinamu ne igra preko veze, inače bi “trenerov bratić” ili “predsjednikovo kumče” igrali umjesto Oršića i Livakovića nakon što ih preporuči “ekspertna skupina.”

Hvala Bogu što Dinamu u radu i pripremi utakmica ne pomaže ministarstvo sporta, nekakva agencija ili stožer, utakmica bi vjerojatno kasnila. Hvala Bogu što se Dinamo nije oslonio na nogometne stručnjake i talente koji mogu pepat do tisuću već i na kvalitetne menadžere i ljude s vizijom.

Hvala Bogu pa se treneri nisu morali pridržavati tisuću podzakonskih aktova i regulativa pri izboru strategije već samo osnovnih pravila igre. Hvala Bogu što Dinamovi igrači nemaju ugovore “na neodređeno” i “siguran posao” kao pola Hrvatske već se moraju truditi i boriti se radom za svoje mjesto pod suncem. Hvala Bogu i što su im plaće promijenjive pa oni koji igraju bolje zarade više.

Da je tržišta još mrvicu više, Dinamo bi odavno igrao na svom, modernom europskom stadionu. Samo takav i priliči ovakvom gigantu od kluba, komentirao je Marijan Knezović.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari