Connect with us

Komentar

Marijan Knezović: Idući na redu je valjda Erdoganov prijatelj Putin

Objavljeno

-

Zatvoriti dobar dio grada, danima paucima odvoziti tuđe automobile, potrošiti milijune i sve zbog koga? Zbog turskog diktatora i antidemokrata Erdogana.

Zašto dotični diktator nije mogao biti helikopterom prebačen od jedne do druge lokacije? Pa to im je jeftinije, a ne bi utjecali na živote stotina tisuća ljudi. Pa ne dolazi američki predsjednik pa je to neka vrsta reklame za državu i želiš od toga radit velike protokole jer će svijet čuti i znati za taj posjet.

Dok se sve to događa, istom diktatoru se dopušta da na godišnjicu pada Sigeta 1566. otvara džamiju u Sisku i tako se na simbolički način ruga Hrvatskoj odnosno cijelom zapadu. Naravno, otvaranje džamije samo po sebi nije problem, pogotovo u kontekstu Hrvatske koja ima možda i najbolje integriranu populaciju muslimana u Europi. No, šanse su bile 1:365 ili ako prebacimo u postotak: 0.27% da će se džamija otvoriti na dan pada Sigeta u kojemu je poginula gotovo cijela hrvatska obrambena vojska štiteći Europu.

Zato se ne treba zavaravati, a treba se prestati ponižavati. Morale bi postojati službe i ljudi unutar državnog aparata koji se brinu za to da im se gosti zbog kojih zatvaraju grad – ne rugaju u facu. Pogotovo kad im u isto vrijeme podmeću kajle u susjednoj državi s pola milijuna državljana EU, a sve na štetu demokracije i elementarnih ljudskih prava. Idući na redu je valjda Erdoganov prijatelj Putin, komentirao je Marijan Knezović na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari