Connect with us

Komentar

Marijan Knezović: Iza Hrvata u BiH nitko nije uspio niti će ikad uspjeti staviti točku

Objavljeno

-

41 duša se na današnji dan 1993. preselila na nebo. Žene, djeca, starice i starci, muškarci.

Zatekao ih je scenarij koji je nekoliko dana ranije zatekao i Hrvate u Grabovici. Bili su krivi jer su živi, jer su sačinjeni od hrvatske krvi i odgojeni u vjeri katoličkoj. Islamistički agresor to nije mogao podnijeti. A mi nećemo i ne možemo zaboraviti na nevine žrtve koje su utkane u ideal koji baštinimo.

Pogotovo ne smijemo zaboravit na izvršitelje i nalogodavce takvih zločina. Kao ni na ono što zajedno trebamo tek ostvariti i dovršiti započeto. Oni koji nas gledaju s neba nam sigurno drže fige, a ako u to ikad posumnjamo, ostavili su nam i svoje grobove kao podsjetnik na misiju našeg naroda.

Ako su djeca, žene, starci i muškarci umrli ne želeći se odreći ideala slobode, mi smo pozvani taj ideal barem živjeti, prkosno i neustrašivo.

Iza Hrvata u BiH nitko nije uspio niti će ikad uspjeti staviti točku, jer mi pišemo zareze i nastavljamo, sve dok ne dođe ono što nam pripada. Točku iza Hrvata su željeli staviti i tog dana u Uzdolu. Ipak, iza hrvatske žrtve je ostao upisan zarez iza kojeg još snažnije nastavljamo putovanje do… ❤️

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari