Connect with us

Komentar

Marijan Knezović: Liječnici liječe. Ubojice ubijaju

Objavljeno

-

Ne znam zašto se određeni ginekolozi vrijeđaju na rečenicu kako su zapravo profesionalni plaćeni serijski ubojice. To je činjenica, a ne nikakvo mišljenje.

Ako abortuse radiš unutar svoje profesije (medicine) i za to si plaćen, ako ih radiš iznova i iznova te ako pritom ubijaš djecu – po svakoj zdravoj logici si profesionalni plaćeni serijski ubojica djece, a nikakav liječnik. Liječnici liječe. Ubojice ubijaju. To su dva suprotna pojma.

To što živimo u svijetu gdje je bolje bolje biti profesionalni plaćeni serijski ubojica nego baka koja nije platila pristrojbu za HRT, to ne mijenja činjenice, samo govori o nama kao društvu.

Zato, kad naša civilizacija pobjedi najveći barbarizam u povijesti i zabrani ga, naravno da ne treba slati žene u zatvor ako ilegalno urade abortus.

Puno brže, jeftinije i smislenije je u zatvor na dugogodišnje robije slati profesionalne i plaćene serijske ubojice, za razliku od danas gdje ih moramo plaćati porezima bez da nas itko pita želimo li.

Puno bolje bi bilo taj novac utrošiti na borbu za prava žena, uključujući i prava milijuna i milijuna malene ženske djece kojima se ono temeljno pravo, pravo na život, svake godine oduzme.

Feminjare pak neka se i dalje nastave zalagati za pravo na klanje ženske djece. Sasvim dosljedno, komentirao je Marijan Knezović

Pusti me da živim

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari