Connect with us

Komentar

Marijan Knezović: Na dan pada Vukovara i Škabrnje, ali godinama unatrag, svijet je također snašla katastrofa

Published

on

Na dan pada Vukovara i Škabrnje, ali godinama unatrag, svijet je također snašla katastrofa. Naime, 18. studenog 1920. po prvi put je legaliziran abortus. To je učinila prva totalitarna vlast u Sovjetskom savezu.

Inače, drugi koji su legalizirali abortus su nacisti koji su to učinili 14. srpnja 1933. Uskoro se navršava 100 godina od legalizacije abortusa, a samo u 15 godina se abortusom po službenim podacima ubije najmanje milijardu djece.

Svijet se otad promijenio. Ono što su nekad uvodili totalitaristi i zločinci, danas brane i provode samoprozvani demokrati i profesionalni borci za ženska prava.

Čak je i smiješno vidjeti hrpe takvih samoproglašenih demokrata kako zazivaju alate i metode koje su u današnjem kontekstu ozakonili valjda veliki borci za demokraciju i ljudska prava – Staljin i Hitler.

Ipak, i u ovakvom svijetu se pojavljuju zemlje kao SAD, Poljska, Malta i druge koje se odriču totalitarnih metoda obračuna s nerođenima i nevinima.

Stoga, također podržavam poljske žene u borbi za njihova prava. Počevši od svih onih malenih poljskih curica i njihovog prava da se rode, bez da im se današnji Staljini i Hitleri miješaju u pravo na život, komentirao je Marijan Knezović na facebooku

NE DAJ ME MAJKO!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari