Connect with us

Komentar

Marijan Knezović: Ne poklanjaj nikom svoj grad!

Objavljeno

-

Drage Hrvatice i Hrvati Mostara, nemojmo gubiti u miru ono što smo sačuvali u ratu.

Nemojmo zbog lijenosti, nezainteresiranosti, letargije, konformizma, kave ili epizode serije dati okupatorima ono što smo vratili žrtvom i ljubavlju nakon 400 godina zuluma, silovanja i zatiranja.

Neprijatelji pravde i istine sutra neće birati sredstva. No, vi možete izabrati napraviti razliku, svojim glasom. Nije floskula da je svaki glas važan. Floskula je da je vaš glas nevažan, jer ste onda nevažni i vi, a niste!

Toliko ste važni da vam je povjerena sudbina grada kojim teče naša sestrica Neretva i kojim protiču sva sjećanja na veličanstveni inat.
Jedan glas nije malo i radi ogromnu razliku. Baš kao što su svaka braniteljica i branitelj HVO-a radili nevjerojatnu razliku 90-ih kad smo čuvali naš grad od virusa zla. On se nije prenosio kontaktom, nego mecima, minobacačima i mirisom smrti. Neizlazak na sutrašnje izbore ravan je dezerterstvu.

Izađi. Zaokruži čovjeka kojem vjeruješ. To je prvi korak u tome da zaokružimo i ono što nam pripada. Našu zemlju, naš teritorij i naš glavni grad.
Ne pratiš politiku, ne znaš tko su kandidati i ne znaš koga zaokružiti? Nema veze. Svejedno izađi i zaokruži bilo koga čije je prezime dokaz prkosa i toga da njegovi preci nisu klečali pred osmanskim okupatorom i davali mu svoje žene, kćeri i sestre.

Time ćeš učiniti dovoljno za svoj narod, svoj grad i svoju sudbinu. Svi anđeli nad Mostarom kojima je na ramenu utkan simbol pobjedničke vojske i pobjedničke nacije tad će te čuvati, jer ti čuvaš grad, komentirao je Marijan Knezović na facebooku
Da parafraziram pokojnog Sinišu Glavaševića:
Grad – to ste vi.

HNS BiH: Više stotina Bošnjaka fiktivno prijavljeno na izbore u zapadnom Mostaru

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari