Pratite nas

Reagiranja

Marijan Knezović: ‘Plenkoviću je važniji Pupovac od nepokopanih i nestalih branitelja’!?

Objavljeno

na

Plenkoviću je važniji Pupovac od nepokopanih i nestalih branitelja, zaključio je mladi kolumnist i politički aktivist Marijan Knezović u komentaru kojeg u cijelosti objavljujemo:

Hrvatski branitelji na čelu s predsjednikom Tuđmanom stvorili su državu unatoč velikosrpskoj agresiji i otporu međunarodne zajednice. Andrej Plenković, ne samo briselski već i beogradski potrčko koji visi na Pupovčevim ramenima, sa svojom ministricom Pejčinović Burić već dvije godine nije u stanju sazvati niti jednu sjednicu Povjerenstva za praćenje provedbe prijelaznih mjerila u pregovaračkim poglavljima 23. i 24. o pristupanju Srbije Europskoj uniji.
 
Doduše, iluzorno je i očekivati da to provede ministrica koja je do jučer radila za srpsku vladu ili premijer koji zbog Vučića u pučanima i Angelinom uredu zaboravlja da ga je izabrala Hrvatska, a ne delegirao SDSS.
 
Inače, MVEP treba po samoj odluci vlade minimalno četiri puta godišnje sazvati sjednicu, a minimalno jednom godišnje poslati izvješće predsjednici države, što se naravno ne događa.
 
Žalosno je da je danas bilo tko, a pogotovo diletant i profesionalni Srbin Milorad Pupovac, za hrvatsku vladu važniji od nestalih tijela, nepokopanih branitelja Domovine i državničkog odnosa prema svima, pa i Srbiji. To se dobije kad državu vode izdajice, a većina u saboru ovisi o rukama Vučićeve pudlice. Čast pudlicama. Uskoro uz Andreja očekujemo i one iz Bandićevog profitabilnog uzgoja, komentirao je Knezović

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Kujundžić pisao Jandrokoviću: Produžite datum predaje potpisa za pet dana

Objavljeno

na

Objavio

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a Ivan Kujundžić zatražio je u utorak od glavnog tajnika Gordana Jandrokovića produžetak roka za prikupljanje potpisa kandidata na unutarstranačkim izborima i upozorio da je broj traženih potpisa nerealan jer HDZ, tvrdi, nema 210.000, već manje od 50.000 članova

Uoči isteka roka za prikupljanje potpisa u petak, 28. veljače, Kujundžić traži da se datum za predaju kandidacijskih lista produži za pet dana kako bi kandidati mogli prikupiti preostale potpise koji im stižu s terena.

Poziva i da se još jednom prebroji članstvo HDZ-a, za koje glavni tajnik Jandroković tvrdi da iznosi 210.000 članova.

Naime, na temelju tog podatka, određeno je da kandidati za predsjednika stranke i zamjenika moraju prikupiti 10.500 potpisa, a kandidati za potpredsjednike više od 6000 tisuća.

“Poštovani, kako je još uvijek na terenu opća strka i zbrka oko potpisa kandidacijskih lista tražim da se datum predaje produži za pet dana, kako bismo svi, možda lakše prikupili preostale potpise s terena za kandidature, koje stižu poštom i na druge načine!

Podsjećam Vas kako mi niste odgovorili ni na jedno moje pismo, te Vam ga ponovo šaljem kao apel.

Još jednom prebrojite naše članstvo. Jedini relevantni broj je GDPR, a on je navodno manji od 50-tak tisuća članova. Sve drugo nas uvodi u
blamažu i neljudski odnos prema našim vrijednim ljudima na terenu, koje bespotrebno mučimo i izluđujemo nepromišljenim administrativnim
mjerama, bez imalo osjećaja. U konačnici radimo dugoročnu štetu loše sjetve za nedaj Bože, još goru jesenju žetvu”,  napisao je Kujundžić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Esih prozvala ‘progresivce’: Neka me sad svi koji misle drukčije slobodno spale u liku Krnje

Objavljeno

na

Objavio

Saborska zastupnica Neovisnih za Hrvatsku Bruna Esih na Facebook profilu je objavila kako ne osuđuje spaljivanje Krnje u Imotskome. Navodi kako za razliku od ostalih političara koji sporazumno javljaju da su osudili spaljivanje, ona ne vidi ništa krivog u tome.

“Svaki dida i baba prije više stoljeća, otkad Krnjo obitava u hrvatskoj tradiciji, više su razumjeli pojam i smisao demokracije od domaće progresivne ekipe i njihovih satelita s tzv. desnog centra.

I mediji sporazumno javljaju da su baš svi političari, bez obzira na stranačku orijentaciju, osudili spaljivanje Krnje u Imotskome.

Eto, ne i ja. Nije me nitko pitao (jer odgovor bi kvario statistiku), ali sam se u toj generalizaciji osjetila prozvanom.

Neka me sad svi koji misle drukčije slobodno spale u liku Krnje kao simbolu neprihvatljive im pojave u društvu, za što Krnjo (Fašnik, Karneval, Pust…) i jest oduvijek služio.

Neće biti tuženi”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari