Connect with us

Komentar

Marijan Knezović: Sretan vam Dan antiosmanlijske borbe

Objavljeno

-

UŽIVAJMO U JEDNOM OD NAJPONOSNIJIH DANA U HRVATSKOJ POVIJESTI!

Danas se obilježava Dan antifašističke borbe. Naime, obilježava se u znak sjećanja na 22. lipnja 1941. kad je u šumi Brezovica kod Siska navodno osnovan Prvi sisački partizanski odred, što je samo još jedna od komunističkih propagandnih izmišljotina jer je odred, ako je uopće osnovan, osnovan dva mjeseca kasnije, a na današnji dan je mala skupina komunističkih wannabe terorista pobjegla u šumu i hrabro se skrivala.

Mnogi od tih tzv. antifašista koji se prodaju kao pripadnici odreda za koji nismo sigurni ni da je postojao, kasnije su direktno sudjelovali u zamjeni jednog fašizma drugim fašizmom, koji je trajao sedam puta duže od prvotnoga i koji se prodavao kao nekakav univerzalni komunizam.

Ostavio je milijune žrtava diljem svijeta, među kojima su stotine tisuća Hrvata, žena i djece, uglavnom bez ikakvih borbenih djelovanja. Tako to rade nehumani režimi dok u slobodno vrijeme prosipaju propagandu.

No, slažem se da današnji dan treba biti neradni i da trebamo slaviti slavne borce u Sisku. Divim se tim ljudima. Naime, na današnji dan 1593. godine, Turci su poraženi i istjerani iz Siska. Velikom pobjedom kršćanske vojske kod Siska završio je Stogodišnji hrvatsko-turski rat.

Sretan vam Dan antiosmanlijske borbe!

Budimo ponosni 🇭🇷❤️ napisao je Marijan Knezović na Facebooku.

22. lipnja 1593. Sisak – Najslavnija hrvatska pobjeda nad Turcima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari