Connect with us

Komentar

Marijan Knezović: Tog dana žrtve u Grabovici je snašla tama zla. Njihova žrtva danas je svjetlo koje svjetli svima nama

Objavljeno

on

Prije 26. godina, pripadnici zločinačke tzv. Armije RBiH na okrutan način su ubili 33 Hrvatice i Hrvata u selu Grabovica koje se nalazi između Jablanice i Mostara. Među žrtvama je bilo 17 žena i jedno dijete. Najmlađa žrtva bila je Mladenka Zadro, četverogodišnja djevojčica i anđeo koji je postao žrtva “ljudske” bijede , a najstarija 87-godišnji djed Marko Marić.

To je samo jedan od brojnih masovnih pokolja koji su novokomponirani bošnjački islamisti počinili nad Hrvatima u BiH. To je samo jedan od zločina nad Hrvatima u BiH koji nije spomenut u niti jednom udžbeniku. To je samo jedan od zločina za koje šira hrvatska javnost – ni ne zna. Ubojice su pak na slobodi i “državnim” jaslama.

Tog dana žrtve je snašla tama zla. Njihova žrtva danas je svjetlo koje svjetli svima nama. Pravda nije brza, ali će biti konačna, uz trud i žrtvu svih nas i na ovom svijetu ćemo njihovim svjetlom osvjetliti budućnost Hrvata u kolijevci Hrvata, Herceg Bosni. Njihova pravda koja je na Nebesima neka svima nama bude vječna motivacija da se zlu suprostavimo, uvijek i pod svaku cijenu.

Neka nam bude i podsjetnik da ne svodimo ono što je krvlju nevine djece, žena, staraca i vojnika obranjeno na novac, osobni interes, predizborne floskule i demagogiju bez pokrića. Oni su zaslužili dosljednost i svakodnevno sjećanje, ali mi očito nismo zaslužili njih, komentirao je Marijan Knezović na facebooku

 

26 godina od stravičnog zločina u Grabovici

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari