Pratite nas

Komentar

Marijan Knezović: Tog dana žrtve u Grabovici je snašla tama zla. Njihova žrtva danas je svjetlo koje svjetli svima nama

Objavljeno

na

Prije 26. godina, pripadnici zločinačke tzv. Armije RBiH na okrutan način su ubili 33 Hrvatice i Hrvata u selu Grabovica koje se nalazi između Jablanice i Mostara. Među žrtvama je bilo 17 žena i jedno dijete. Najmlađa žrtva bila je Mladenka Zadro, četverogodišnja djevojčica i anđeo koji je postao žrtva “ljudske” bijede , a najstarija 87-godišnji djed Marko Marić.

To je samo jedan od brojnih masovnih pokolja koji su novokomponirani bošnjački islamisti počinili nad Hrvatima u BiH. To je samo jedan od zločina nad Hrvatima u BiH koji nije spomenut u niti jednom udžbeniku. To je samo jedan od zločina za koje šira hrvatska javnost – ni ne zna. Ubojice su pak na slobodi i “državnim” jaslama.

Tog dana žrtve je snašla tama zla. Njihova žrtva danas je svjetlo koje svjetli svima nama. Pravda nije brza, ali će biti konačna, uz trud i žrtvu svih nas i na ovom svijetu ćemo njihovim svjetlom osvjetliti budućnost Hrvata u kolijevci Hrvata, Herceg Bosni. Njihova pravda koja je na Nebesima neka svima nama bude vječna motivacija da se zlu suprostavimo, uvijek i pod svaku cijenu.

Neka nam bude i podsjetnik da ne svodimo ono što je krvlju nevine djece, žena, staraca i vojnika obranjeno na novac, osobni interes, predizborne floskule i demagogiju bez pokrića. Oni su zaslužili dosljednost i svakodnevno sjećanje, ali mi očito nismo zaslužili njih, komentirao je Marijan Knezović na facebooku

 

26 godina od stravičnog zločina u Grabovici

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Ivan Radić: ‘gđa Šojat je ovim postupkom sve rekla o sebi’

Objavljeno

na

Objavio

Povodom izlaska iz HDZ-a i pristupanju klubu SDP-a u gradskom vijeću Ivane Šojat, za komentar smo zamolili Ivana Radića, predsjednik GO HDZ-a grada Osijeka:

“Prelaskom iz kluba HDZ-a u klub SDP-a, gđa Šojat je tim postupkom sve rekla o sebi. Želim joj puno sreće u privatnom životu”, izjavio je kratko Ivan Radić za Kamenjar.com.

Podsjetimo, Ivana Šojat izvijestila je u petak kako je napustila stranku, a u osječkom Gradskom vijeću ubuduće će, kao nezavisna vijećnica, djelovati u klubu vijećnika SDP-a.

U dopisu osječkom Gradskom vijeću, kojeg je na početku sjednice pročitao predsjednik Vijeća Željko Požega, navodi se kako “nezavisna vijećnica Ivana Šojat, od 11. listopada, pristupa klubu vijećnika SDP-a, te od toga datuma djeluje kao vijećnica ovoga kluba vijećnika, koji od sada ima sedam članova”.

U izjavi medijima Šojat je potvrdila kako je od Županijskog odbora HDZ-a zatražila brisanje iz članstva stranke, iz razloga koji nemaju veze s ideologijom.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Glasnović: Dok Hrvati ovako vatreno pjevaju Hrvatsku himnu ne može nam nitko ništa (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

Jedan od bivših tito jugend kadravo duhovno zagadio je Splitsku športsku scenu, ali većina Splita i Hrvatskog naroda diše punim Hrvatskim plućima.

Dok Hrvati ovako vatreno pjevaju Hrvatsku himnu ne može nam nitko ništa. Jer smo kao 5 prsta jedne obrambene stisnute šake koja će unutarnjeg neprijatelja ugušiti a vanjskog neprijatelja s jednim olujnim udarcem razoriti, nebitno iz kojeg god pravca on napao!

Čestitam izborniku i Reprezentaciji na odlučnost za pobjedom. Jer svaka nacionalna pobjeda na metarazini je kap u moru jačanja duhovnog zajedništva gdje u biču jednog naroda pazi svaki na svakog i time štiti opstanak jednog naroda, komentirao je Željko Glasnović

 

Dalić: Mislim da se u povijesti Hrvatske utakmica nije igrala u boljem ambijentu i u boljem navijanju

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari