Pratite nas

Komentar

Marijan Knezović: U normalnoj državi Paro bi sad ležao u Remetincu

Objavljeno

na

Dobra vijest za sve nacionalne izdajnike, lopove i kriminalce! Naime, takvi imaju sve kvalifikacije da obrazuju nove hrvatske diplomate i postanu načelnici Diplomatske akademije MVEP-a.

To je daleko od očiju javnosti postao notorni beskičmenjak, donedavni veleposlanik u Washingtonu, Joško Paro, nakon što je protuzakonito opskrbio jednog američkog lokalca s gotovo dva milijuna kuna, a ta osoba, kako ustvrđuje i nalaz Državne revizije na temelju pravilnika i zakona, nije smjela imati pristup klasificiranim informacijama. A imala je, zajedno s milijunima. Pristup američkim institucijama ta osoba nije imala. Naime, gospodinu Konstantinoviću zbog prevare na Wall Streetu, to je zabranjeno. Ali za hrvatsku vladu, “in” je biti prevarant.

U normalnoj državi Paro bi sad ležao u Remetincu, a oni koji su mu omogućili da na teret hrvatskih poreznih obveznika radi izdaju u politički najvažnijoj zemlji svijeta zajedno s njim bi gulili krumpire. Ipak, u Hrvatskoj koju vodi Plenković zajedno s pomoći ministrice vanjskih poslova, gospođe Pejčinović Burić, takve osobe se itekako nagradi.

Očito oni koji su Paru izabrali za šefa akademije ministarstva, smatraju kako i nove, buduće diplomate, treba podučiti krađi, radu protiv zakona, sramoćenju države i pokazivanju okolo klasificiranih dokumentata kao da su računi iz Konzuma.

Koliko je gospodin Paro naštetio hrvatskim interesima, pogotovo interesu Hrvata U BiH, uvjerio sam se i osobno, više puta, za vrijeme boravka u DC-u, te bi se o takvom blamiranju mogla napisati podeblja, tragikomična knjiga.

I jučer je premijer Plenković ponavljao kako su mu Hrvati u BiH jedan od prioriteta. Treba ga možda podsjetiti da Paro, nadležan za formiranje budućih Plenkovićevih kolega, okolo hoda i hvali se kako je on osobno srušio Herceg Bosnu i radio na eliminiranju hrvatskih institucija u BiH, zadnjih okvira u kojima su Hrvati u BiH imali ravnopravnost.

Najgenijalnija je ipak teza gospodina Plenkovića kako mu je glavni cilj borba protiv korupcije. I onda ministarstvo čije je on dijete, za vrijeme dok je on premijer, na iznimno važnu funkciju, postavi čovjeka koji je gotovo pa pionir koruptivnosti i protuzakonitog djelovanja u diplomaciji. A itekako je, kao i ministrica, upoznat s cijelom situacijom.

Mašala nacionalni interes, a hrvatskoj vladi i ministarstvu još jednom hvala na “pomoći” Hrvatima u BiH. Kada nam prestanu tako pomagati, uistinu ćemo imati razloga za slavlje.

Marijan Knezović

Foto: Marijan Knezović

Foto: Marijan Knezović

Foto: Marijan Knezović

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Hrvoje Zekanović: Nemoguće dobar spin

Objavljeno

na

Objavio

Nemoguće dobar spin

Nakon što se premijer kao nikad do sada zamjerio Crkvi zbog ratifikacije Istanbulske konvencije kreće nova medijska kampanja da se premijer ponovno prikaže kao onaj koji brani Crkvu.

Ovaj put mu pomažu, koje li slučajnosti GLAS ( Mrak Taritaš) i SDP koji traže reviziju Vatikanskih ugovora.

Sada premijer, prilično odlučno brani Crkvu, svaka čast! PR-ovac je ovaj put zaslužio povišicu!

Plenković: HDZ protiv revizije Vatikanskih ugovora

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Peternel: Ne vjerujem u ultralijeve ni u pseudoliberalne udruge, ne želim ih financirati

Objavljeno

na

Objavio

Igor Peternel je na svom Facebooku komentirao Bernardićevu ideju da se ukinu Vatikanski ugovori te pritom ustvrdio da je licemjerno s jedne strane nametati jedne ugovore, a tražiti ukidanje drugih.

“Ja ne vjerujem u ultralijeve ni u pseudoliberalne udruge, ne želim ih financirati pa mi je svejedno istanbulskom nametnuto izdvajati za njih milijune. I sada oni koji su nam to nametnuli žele ukinuti izdvajanje za crkvu, udrugu civilnog društva u koju oni ne vjeruju. Je li to liberalno?
Non stop su u svađi sami sa sobom. Žele prodavati priču o liberalizmu, ali ne mogu pobjeći od toga da su totalitarni postkomunistički luzeri!
Za sve je kriv Andrej Plenković. Bili su već na podu nokautirani, a on ih je vratio na noge, u ring!”

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati