Pratite nas

Reagiranja

Marin Miletić – Država je opet izdala svoje heroje

Objavljeno

na

Lešinarsko novinarstvo Provjerenog Nove tv

Provjereno je emisija koja bi trebala držati do istine u punom obimu, a ne težiti samo senzacionalističkom clickbait novinarstvu.

Napalo se dr. Gorana Jusupa! Nova tv, točnije emisija Provjereno teško je difamirala liječnika koji je heroj Domovinskog rata. dr. Jusup je spašavao hrvatske branitelje po Velebitu, filmski ih nosio na leđima u nemogućim uvjetima i operirao ih u uvjetima koji su nevjerojatno teški.

Razgovarao sam s braniteljima koji svjedoče da je ovo heroj Domovinskog rata. ovaj liječnik je jedini dignuo ruku da daruje svojih tisuću kuna vijećničke naknade za sirotinju. on je sam za to glasao. drugi ipak više vole svoje dupe nego sirotinju koja nas okružuje.

Ovaj heroj Domovinskog rata je 30 godina bio uspješan liječnik. pomagao svima u svim uvjetima. po danu i po noći. i onda – brodolom. teške životne situacije ga slomiše. i umjesto da mu se pomogne, branitelja se osuđuje. sustav je kriv, sustav je zakazao. država je zakazala, opet je izdala svoje heroje, dno jedno. da dno, kazao je riječki vjeroučitelj Marin Miletić.

Pogledajte video i podržite Miletićev youtube kanal – kliknite “subscribe”.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari