Connect with us

Komentar

Marin Miletić: Htjeli ste, dobit ćete OTPOR

Objavljeno

-

Zastupnik Mosta Marin Miletić komentirao je na facebooku nove mjere Stožera.

“OTPOR

Podijeli, uključi se. Ne drži pognutu glavu

Htjeli ste, dobit ćete OTPOR.

Sada je svima jasno: HDZ vodi društvo prema OBVEZNOM cijepljenju. Nema demokracije. Nema slobode izbora. Ne zanima Plenkovića, Beroša, Capaka i Markotić što i cijepljeni prenose zarazu i tako ugrožavaju sve rizične skupine.

Imam pouzdani izvor, vladajući su tražili od urednika medija da STIŠĆU na najjače u agendu cijepljenja. Ne zanimaju ih preboljeli, nas 60 posto u društvu. Ništa ih ne zanima. E pa dobro. Stožeraši i HDZ niste htjeli poslušati narod? Niste htjeli razgovarati? Niste htjeli slušati zdravi razum? Dobro. Sada ćete dobiti. OTPOR. OTPOR. OTPOR.

Pozivam sve učitelje da se učlane u sindikat koji će ih braniti. Koji će stati iza svakoga od vas dragi učitelji. Puno vas je. Pokažite otpor. Bez covid potvrda se može ići kockati, kupovati po centrima, djeca normalno u školu, a vas ucjenjuju. Podignite glave. Niste stvoreni da klečite pred Stožerom i HDZ-om. Studenti, zašto šutite? Maknite se od HDZ-ovih organizacija. Organizirajte se. Pružite i vi mirni otpor. Za ime Boga dragoga pitanje je slobode. Pitanje je u kakvom društvu će živjeti vaša djeca sutra?”, napisao je, između ostaloga, Miletić.

Dodao je da su umreženi po školama te da su osnovali novi sindikat koji će se boriti za njihova prava. Najavio je i podizanje kolektivne tužbe.

“Ajmo ljudi. Studenti. Radnici. Učitelji. Branitelji. Braćo navijači. Torca, Kohorta, Demoni, Armada, Boysi. Čuvari naših gradova. Vrijeme je. Da sačuvamo slobodu. Za mirni otpor onima koji ruše temeljne slobode čovjeka i donose zakone protivne zdravom razumu”, objavio je Marin Miletić.

 

Ekskluzivno: Svećenici uputili vapaj u izazovnom vremenu

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas