Connect with us

Komentar

Marin Miletić: Izlazi van istina užasa eksperimentalne mRNA terapije!

Objavljeno

-

Izlazi van istina užasa eksperimentalne mRNA terapije!
Zviždači su u mainstream medijima izašli s podatcima: JEDNA 😱 osoba od STOTINU tretiranih mRNA eksperimentalnom kemijom s kojom su bockani ima nuspojave, mnogi – teške. Ovo je izrekao dr. Aseem Malhotra, pogledajte

https://twitter.com/DrAseem…/status/1614149769076654086…

Pa mene zanima:

– hoće li oni koji su ljude emocionalno ucjenjivali da se cijepe jer je cijepljenje “izraz ljubavi” sada isto tako iz ljubavi i odgovornosti prema tisućama uništenih života tim ljudima uplatiti koji milijunčić eura kao naknadu za uništeno zdravlje?

– hoće li Plenković, Beroš i Božinović uplatiti građanima izgubljenog zdravlja milijun eura kao mali doprinos radi svih muka?

– koliku naknadu ti zločesti ljudi moraju isplatiti svim onima koji su radi te eksperimentalne terapije izgubili svoje najmilije?

Koja ekipa prevara. Kakvi igrači obmana i sjena. Građani Hrvatske moraju znati: čak i tamo gdje je pandemijska mafija najjača – kao u SAD-u – možete imati oazu slobode, pokazao je to guverner na Floridi DeSantis.

Dakle, ili imate suverenističku vlast koja će čuvati svoj narod i micati globalističke šape Klausa Schwaba i ostalih muljatora ili imate Plenkovića koji na daljinski gospodara Bruxellesa sve, baš sve radi po nalogu. A vjerojatno najveći razlog zašto i Plenković nije išao sa najstrožim suludim mjerama je taj da je imao u Hrvatskoj pokret OTPORA.

Ogromne prosvjede građana i 400.000 potpisa protiv njegove agende. Bez obzira što je i taj referendum na zapovjed Bruxellesa Plenković ukrao – bio mu je dovoljan znak što će se događati bude li nastavio stiskati.
Narod bira. Narod odlučuje.
Na narodu je najveća odgovornost, komentirao je Marin Miletić na facebooku

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari