Connect with us

Komentar

Marin Miletić: Izrael ukida COVID potvrde, što se čeka Hrvatska?

Objavljeno

-

Dragi ljudi, pandemijski marketing ide prema svom kraju. Narativ interesnih skupina se mijenja. Čak i njihov glavni epidemiolog srednje stručne spreme Bill Gates tvrdi kako pandemija završava.

Došli su gdje su došli, treba poć’ dalje da ne idem sada u detalje. Vidite da i u medijima koji su pod kontrolom tih skupina se reteriralo i javnost se sprema za drugačije novosti.
Izrael dakle sada tvrdi da ide u ukidanje suludih covid potvrda.

Kaže sada ta ekipa u Izraleu kako nema ni medicinske ni epidemiološke logike za postojanje zelenih propusnica i da covid potvrde teško štete društvu i šire paniku među ljudima. Baš su slatki.

Od početka uvođenja suludih covid potvrda govorio sam u Hrvatskom saboru jako puno puta kao što sam nebrojeno puta istupao u medijima i na mrežama – da nema NITI jednog razboritog i logičnog argumenta za covid potvrde. Cijepljeni naime jednako prenose zarazu, a sa potvrdama smo dobili to da su širili zarazu po bolnicama. Covid potvrdama se ušlo diskriminatorno u temeljna građanska prava, oduzimalo se ljudima slobodu.

U Saboru su me jako napadali kolege ne samo vladajući nego i ljevica prvenstveno Peđa i Možemo. Ne zamjerem im ništa i sve im opraštam. Znam da kada je frka da ne reagiramo svi na najbolji mogući način, mnoge ulovi panika pa se radije skrivaju po podrumima dok ne prođe oluja, ali nema veze.

Evo, korona uskoro nestaje, Bogu hvala, mi ćemo predati potpise u ponedjeljak da se ukinu covid potvrde i Stožerokracija. Sve će biti dobro, komentirao je Marin Miletić na facebooku.

Izrael pred ukidanjem covid potvrda? ‘Nemaju utemeljenja ni u medicini ni u epidemiologiji, siju paniku‘

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari