Connect with us

Politika

Marin Miletić (Most): Rekonstrukcijom Vlade treba otići i Beroš

Objavljeno

-

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić poručio je u petak kako u sklopu rekonstrukcije Vlade, uz Borisa Miloševića, Josipa Aladrovića i Tomislava Ćorića premijer treba smijeniti i ministra zdravstva Vilija Beroša, a ako ga ne smijeni Most će to pokrenuti legitimnim načinima u Saboru.

“Zdravstveni sustav je u velikim teškoćama, otkazuju se terapije i operacije, nekih lijekova nema, a ministar Beroš namješta poslove prijateljima i kupuje neučinkoviti lijek protiv covida Ronapreve za 30 milijuna kuna”, naveo je Miletić u govoru na slobodnu temu neke od razloga zbog kojih bi resorni ministar trebao otići.

Damir Habijan (Klub zastupnika HDZ-a) u povodu Dana planete Zemlje ukazao je na važnost zaštite bioraznolikosti, te pozvao na proglašenje Ivančice, Strahinjčice, Ravne gore i Maceljskog gorja parkom prirode.

Riječ je o području najvećim dijelom pokrivenom šumskom vegetacijom, na koje je nedavno nađen alpski jaglac, lokalitetu rijetke endemične hrvatske perunike i staništu najmanje 40 vrsta orhideja, istaknuo je. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari