Connect with us

Komentar

Marin Miletić: Ne pada mi na pamet cijepiti se protiv COVID-a.

Objavljeno

on

ŽIVIM TOČNO ONAKO KAKO GOVORIM, GOVORIM TOČNO ONAKO KAKO ŽIVIM

Jučer i danas mi je u box stiglo sedamdesetak poruka u kojima mi šaljete neku potvrdu o cijepljenju stanovitog Marina Miletića sa pfizerom, piše Marin Miletić

Odmah da raščistimo – naravno da to nisam ja. U Rijeci vam živi nekoliko Marina Miletića, a na području kastavštine čak jedan rođen na isti datum kao ja. Nadam se da je o tome riječ, a ne o zločestim ljudima interesnih skupina koji me se plaše pa me pokušavaju difamirati. Ništa mi ne mogu ti miševi.

Dragi moji, ne pada mi na pamet cijepiti se protiv COVID-a. Prvo jer u našoj državi ne postoje moralno čista neokaljana abortiranim stanicama beba cjepiva. Drugi razlog je taj što ne pripadam niti jednoj rizičnoj skupini.

Treći razlog je što sam prebolio COVID i imam jači imuno sustav nego da sam se cijepio 2x s bilo čim.

Četvrti JAKO važni razlog: država ucjenjuje i pritišće da se cijepimo, toliko jako i odvratno da se cijelo moje biće buni i govori mi da tu nešto jako ne valja. Peti razlog je što Stožer laže, ima dvostruke kriterije i nelogične mjere.

Dragi moji, mnogo vas je koji me pratite, samo ovdje (na Facebooku) preko 90 tisuća, zapamtite jednom za svagda:

živim točno onako kako govorim, govorim točno onako kako živim. I niti promila drugačije.

Ne pada mi na pamet cijepiti se protiv COVID-a.

I ovo još: kako se borim za slobodu, nemam nikakav problem da se cijepi tko god se želi cijepiti. Samo neka nas druge ne prisiljavaju, napisao je Marin Miletić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR