Connect with us

Politika

Marin Miletić potvrdio da će se kandidirati za gradonačelnika Rijeke

Published

on

Marin Miletić uoči sutrašnjeg aktualnog prijepodneva u Saboru rekao je za Dnevnik Nove TV kako su njegovi stranački kolege Zvonimir Troskot i Miro Bulj pripremili “vrlo interesantna pitanja” za premijera.

– Mi u Mostu mislimo da je važno da premijer izađe pred zastupnike i odgovara na pitanja, vidjet ćemo što će sutra odgovoriti – kazao je Miletić.

Kritizirao je vlast i rekao kako ima dojam da su se vladajući pokazali kao “faktor destabilizacije” zbog odluka koje su donosili u koronakrizi.

– Most bi u tim odlukama definitivno imao struku i epidemiologe koji nisu produžena ruka politike. Što se tiče maski u školama, učenicima je to veliko opterećenje, nositi masku i po sedam sati. Moje je dijete upisalo srednju školu, kaže kako se s kolegama iz razreda druži prije i poslije nastave bez maske, a u školi ih moraju nositi. Meni je drago da je odluka o maskama u školama spuštena na niže razine – kazao je.

Komentirao je i rad nedjeljom i rekao kako je Most za neradnu nedjelju.

– Svakako smo za to da nedjelja bude neradna, a one službe koje moraju raditi za to trebaju biti itekako dobro plaćene – smatra Miletić.

Upitan o nadolazećim lokalnim izborima Miletić je otkrio kako će se kandidirati za gradonačelnika Rijeke.

– Vrijeme je za promjene, Rijeka treba biti grad kreative, studentski grad, a Rijeka je postala grad praznih prostora. Gradonačelnik Obersnel neka ode i po šesti mandat, ali u Rijeci je mnogo građana, jedna velika struja koja želi nešto novo. Vrijeme Sjevernih Koreja je prošlo svršeno vrijeme, on je prošlost – kazao je Miletić i dodao kako bi volio da je što više kandidata za gradonačelnika.

– Ono što ja donosim Rijeci je otvorenost. Ne treba nam jednoumlje, moramo čuti sve ljude bez obzira na svjetonazore, ja donosim jedan novi vjetar i polet, meni bitke odgovaraju – kazao je Miletić za Dnevnik Nove TV.

Otkrio je i da u Mostu imaju kandidata za gradonačelnika Zagreba, ali nije želio otkriti o kome je riječ.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari