Connect with us

Komentar

Marin Miletić: Zastrašitelji će morati odgovarati!!

Objavljeno

-

Imate jednog od najvećeg znanstvenika svijeta, epidemiologa sa Stanforda, prof. dr. sc. Ioannidisa (6.000 citata mjesečno!) koji od početka COVID-a tvrdi kako je COVID opasan za +75 ljude i da cjepivo spašava najviše stare po domovima od smrti (veći rizik po ovu populaciju je COVID od cijepljenja kao i za teško pretile osobe i one u panici) dok nema razloga cijepiti djecu, mlade i zdrave kao što nema nikakvog razloga ići u lockdown koji donosi teške posljedice ne samo po cijelo društvo nego i po zdravlje osoba.

Ovi znanstvenici, na primjer, su razborito upozoravali i govorili kako se događa proboj virusa preko suludih COVID potvrda u domove i bolnice gdje imamo rizične skupine i zato su neke zemlje imale veliki broj umrlih. Ono što ja mislim i za što se mi u Mostu zalažemo da i ti naše starci moraju dobiti kompletno sve istinite informacije o svemu, a onda sa svojim liječnikom u savjetovanju donijeti najbolju odluku za sebe. Mora biti slobodan izbor.

Vi se ne morate slagati s ovim gore stručnjacima razboritog pristupa, ali njihovo razmišljanje ne pripada agendi onih koji su jako zagovarali cijepljenje djece i mladih – što je notorna budalaština. Mnogi preboljeli, a takvih je u našem društvu sada gotovo 60% populacije nemaju isto nikakve objektivne razloge za cjepivom.

Prirodni imunitet je naprosto najjači obrambeni mehanizam i preboljeli su u puno boljoj poziciji nerijetko i od onih cijepljenih 2x. Na tjednoj razini čujem i za studente koje su dobili COVID, a cijepljeni – dok necijepljeni iz istog društva, sa proslave Nove su se vratili u HR i eto nisu dobili COVID. Ovo su mi moji dobri poznanici pa znam konkretne slučajeve. Hm. Zanimalo bi me da se i jasnije istraže sve ove smrti sportaša koji se ruše po terenima kao nikada do sada. Ovdje će se provesti objektivno istraživanje. Tjerati sportaše, zdrave mlade ljude da se cijepe ovim novim cjepivom je isto potpuno suludo.

Vidite da svaki drugi dan izlaze podatci i o onima koji su se cijepili 3x pa su opet dobili COVID. Znaju se javno hvaliti – bez simtoma. Super. Eto i ja sam prebolio prije godinu i pol dana, necijepljen, Bogu hvala bez iti jednog jedinog simtoma, potom bio i u nebrojenim bliskim kontaktima sa zaraženima i nisam
dobio COVID. Barem za sada 😅

Uglavnom, mijenja se narativ. Sve više ne samo građana nego i stručnjaka priznaje da su pogriješili. Meni to nije problem – svi nekada griješimo. Samo je važno tada se ispričati. Ipak postoje te interesne skupine okupljene oko centara moći koji su baš bile na zadatku – ekipica je grubo ismijavala sve nas koji o pozivali na razboritost, stavljajući sebe na pijedestal onih koji su tako lagano osuđivali sve.

Pritom mnogi potpuno nezdravog načina života, pretili do Mjeseca i nazad (ne radi bolesti svoje nego radi cuge i klope) nisu se libili zazivati mjesečno bockanje umjesto da su digli dupe i krenuli zdravo živjeti, trenirati, hraniti se i prestati pušiti.

A zastrašitelji koji su namjerno sijali paniku i širili paniku… vjerujem da će doći vrijeme kada će i oni položiti račun odgovornosti za svoja nedjela. Kao i oni koji su sudjelovali u bilo kojim nečasnim radnjama oko ove pandemije.

Pozivam vas sve dragi ljudi, rekreirajte se. Ako ikako možete – bavite se sportom. Idite u redovne šetnje. Izbacite šećer iz prehrane i smanjite koliko god možete pekarske proizvode. Prestanite pušiti i trovati se tako.

Svake godine u HR umire 15.000! ljudi direktno od posljedica pušenja. Zašto radite nešto za što znate da vam skraćuje život i vodi vas u smrt? Život je jedan, poseban, vrijedi se za njega boriti. Već ovdje za ondje. Alkohol umjereno, voće i povrće redovito. Vidjet ćete ogromnu promjenu na sebi i u sebi. Tako ćete biti zdraviji, snažniji i s više samopouzdanja.
I živite bez straha.

Strah nije dobar. I nije od Neba, komentirao je Marin Miletić na facebooku

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari