Connect with us

Magazin

Marin Vlahović: Ovo je veća afera od afere Škugor i INA

Objavljeno

-

S kolegom Marinom Vlahovićem, stalnim analitičarem i komentatorom u emisiji ” Kreatori istine” večeras smo otvorili pitanje, po svemu sudeći neusporedivo veće afere i potencijalne pljačke Hrvatske od afere Škugor i INA, ponukani izvrsnom reakcijom Večernjeg lista o nejasnoćama u poslovanju HROTE i direktora Abramoviča.

Palac gore Večernjaku i palac dolje svim ostalim lijevim i desnim medijima, te navodnim lijevim, turbolijevim, desnim i turbodesnim novinarima, koji ratuju protiv srpske ugroze ili za novo bratstvo i jedinstvo, a kao zaliveni šute o potencijalnom kriminalu golemih razmjera i njegovim skrivenim, a notornim akterima.

Kako Index u dogovornoj suradnji s beogradskim medijima potencira srpske provokacije, primjer kanadskog Srbina, golmana Borjana, izaziva javnost u Hrvatskoj, kako tu igru prihvaća Bujanec i usmjeravaju pozornost na nebitne stvari, unoseći u hrvatski javni prostor sindrom srpske palanke i medijskog barbarizma?

Jesu li ti akteri sateliti BIA?
Zašto Grmoja, Petrov, Sačić, Pavliček, Penava, Radić, Grčić, Grbin, HDZ, ljevica i desnica, svi izuzev Vesne Vučemilović izbjegavaju postaviti pravo pitanje Abramoviču na saborskom odboru?
Je li Bošnjaković odgovorom Nini Raspudiću prvi put otvoreno rodnu ideologiju proglasio službenom politikom?

O odjecima Qatara, pokušajima promocije homoseksualnosti, licemjerstvu Europe i nedostatku pobjedničke samosvijesti u medijima dostojne pobjedničke hrvatske reprezentacije?
Zašto Telegram i Globus, JL, Index i drugi vode prljavu kampanju protiv ministra Filipovića i što su stvarni motivi te kampanje?

Jesu li te kampanje reakcije na poništavanje problematičnih natječaja, uvođenje reda u plinski biznis, u upravljanje INA-om, na reviziju u HEP-u, koje je Filipović pokrenuo ili učinio tjekom nekoliko mjeseci na mjestu ministra?

Stoje li iza te kampanje strukture iz HDZ-a, bivši ministri, interesne skupine ili oporba?

Je li Zekanović najteže posrnuće političke komunikacije?
” Kreatori istine” unose red u medijski prostor, pogledajte kako.

* Iznesena stajališta i mišljenja osobna su mišljenja sudionika i ne moraju nužno odražavati stajališta portala.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari