Connect with us

Komentar

Marin Miletić: Plaćanje gotovinom i pravo na gotovinu na razinu Ustava!

Objavljeno

-

Plaćanje gotovinom i pravo na gotovinu na razinu Ustava!

Kada sam prije tri godine kandidirao se za Hrvatski sabor uzeo sam geslo kampanje: Za slobodu i dostojanstvo svakog građanina Republike Hrvatske. Moji Riječani, dragi Istrani, ljudi Kvarnera su me izabrali i omogućili mi da obnašam taj časni poziv narodnog zastupnika. Dajem se 100%, potpuno sam predan ovom pozivu.

Vodio sam nacionalni referendum kroz koji smo se borili protiv velikih globalističkih sila. Naših 430.000 potpisa podrške znatno je pomoglo da s narodom i udrugama, posebno Slobodni zajedno koji su iznijeli ogroman teret – pružimo snažan otpor.

Nisam samo organizacijski posložio to sa svojim timom bez kojeg ne bih ni ja niti mi uspjeli, nego sam i sam svaki dan na zimi stajao na štandu po deset sati. Svaki dan. Znajući da jedino primjer istinski motivira. Uvijek sam se time vodio. Ako tražim nešto od ljudi, da hodaju nekom stazom, onda i ja moram tom stazom hodati. Koliko god ona zahtjevna ili teška bila.

Danas se borbe nastavljaju. Globalisti stišću i ne namjeravaju prestati stiskati u svojim projektima i agendama oduzimanja sloboda građanima i sijanja straha kako bi lakše manipulirali ljudima.

Zalagat ću se snažno da sačuvamo instituciju gotovine, plaćanja gotovinom. I ne radi se tu samo o nekoj melankoličnoj stvarnosti. Ne, ja osobno vidim agendu digitalne valute, opet kontrole masa, ucjenjivanja u nekim novim projektima. I zato kao saborski zastupnik snažno zagovaram: MORAMO SAČUVATI na razini Ustava plaćanje gotovinom. To nam je jedan od zadnjih bedema obrane naše slobode. Uspjet ćemo! Pobijedit ćemo! Vratit ćemo Hrvatsku, komentirao je Marin Miletić na facebooku

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari