Connect with us

Herceg Bosna

mr. sc. Marinko Gilja ostaje na čelu Elektroprivrede HZHB

Objavljeno

on

ephzhb.ba

Marinko Gilja ponovno je izabran za generalnoga direktora na razdoblje od četiri godine, na sjednici Nadzornoga odbora Javnoga poduzeća Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar održanoj u petak, u Mostaru.

Nadzorni odbor EPHZHB-a izabrao je generalnoga direktora prema Odluci Vlade Federacije od 23. siječnja 2020. o davanju prethodne suglasnosti Nadzornome odboru za imenovanje Marinka Gilje za tu dužnost u ovome gospodarskom društvu.

Novi mandat generalnome direktoru počinje od 17. veljače 2020.godine, navodi se na službenim stranicama Elektroprivrede HZ HB.

Inače, na sjednici Nadzornoga odbora EPHZHB-a usvojeno je, uz ostalo, Izvješće o izvršenom popisu sredstava i izvora sredstava sa stanjem na dan 31. prosinca 2019. godine te Izvješće o popisu nenaplativih sumnjivih i spornih potraživanja za 2019. godinu.

Također je usvojeno Izvješće Odbora za reviziju za studeni 2019. – siječanj 2020. godine, Izvješće o analize energije za listopad, studeni i prosinac 2019. godine, Izvješća o kupoprodaji električne energije za studeni i prosinac 2019. godine i Izvješća o sklopljenim ugovorima za studeni i prosinac 2019. godine.

Na spomenutoj sjednici donesena je i Odluka o davanju pisanih ovlasti za sklapanje sporazuma o otpisu zakonskih zateznih kamata za dužnike koji su izmirili glavni dug prema Društvu, Odluka o davanju pisanih ovlasti za zaključivanje ugovora o izmirenju dospjelog duga prema Društvu, te Punomoć za sklapanje ugovora o cesiji i Punomoć za sklapanje ugovora o uputi – asignaciji, navodi se u priopćenju.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari