Connect with us

Politika

Mario Radić: ‘Ne znam što se dogodilo sa Škorom, u zadnje vrijeme njegovo ponašanje je nerazumljivo‘

Objavljeno

on

Foto: arhiva

Intervju koji je bivši predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro dao za Večernji list, očekivano je izazvao niz reakcija.

Politički tajnik Domovinskog pokreta koji je nakon Škorine neopozive ostavke preuzeo vodstvo Domovinskog pokreta Mario Radić danas se napokon oglasio nakon intervjua Miroslava Škore te kazao da ne reagira jer se “ne želi valjati u blatu”, piše Jutarnji list

Šokiralo me kad sam vidio da je Škoro podnio kaznenu prijavu protiv članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić s kojom je on kao predsjednik stranke dogovorio suradnju i sada kaže da ona nije mogla voditi stranačko računovodstvo i sjediti u Nadzornom odboru.

Riječ je o majci bolesne djece koja je bila Ponos Hrvatske, to zaista ne mogu shvatiti – kazao je Radić koji je na pitanje razmišljaju li o Škorinom isključenju iz stranke kazao da će o tome odlučiti stranačka tijela i to u bliskoj budućnosti.

Ne mogu vjerovati što sve govori, a upravo je on bio predsjednik stranke. A što se s njim dogodilo, isto tako ne znam, jer zašto je on uoči samih lokalnih izbora došao na ideju o smjeni Darija Žepine kojeg je isto tako upravo on postavio za glavnog tajnika jer je ranije bio njegov vozač, to stvarno ne znam. I onda sam ja kao za Žepinu jer se nisam složio da ga u tom kritičnom trenutku smijenimo, to je sve nerazumljivo, kao i njegovo ponašanje u posljednje vrijeme – dodaje Radić.

Krešimir Bubalo odgovorio na Škorine optužbe: ‘To me podsjeća na potez bombaša samoubojice‘

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR