Connect with us

Komentar

Mario Radić – ‘Predlažem da se izglasa zakon o zabrani kandidature Miroslava Škore..’

Objavljeno

on

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić komentirao je buru reakcija nakon što je objavljena informacija o kandidaturi Miroslava Škore za gradonačelnika Zagreba.

– U strahu su velike oči, a nemamo srama da nas koči. Kako drukčije protumačiti samo neke od desetina salvi i osobnih uvreda koje su jučer i danas izašle u medijskom prostoru – objavljeno je na Facebook stranici Domovinskog pokreta:

MARIO RADIĆ: U STRAHU SU VELIKE OČI, A NEMAMO SRAMA DA NAS KOČI

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić komentirao je buru reakcija nakon što su se mediji raspisali o mogućoj kandidaturi Miroslava Škore za gradonačelnika Zagreba.

”U strahu su velike oči, a nemamo srama da nas koči. Kako drukčije protumačiti samo neke od desetina salvi i osobnih uvreda koje su jučer i danas izašle u medijskom prostoru.

Davor Filipović (HDZ): Nije dovoljan jedan parking, treba cijeli grad uzeti za parking.

Nikola Grmoja (Most): Najava Škorine kandidature je ličila na političko maroderstvo. Maroderi su vojnici koji nakon bitke pljačkaju leševe mrtvih vojnika.

Anka Mrak Taritaš (Glas): Nakon gospodina Bandića, ne smije doći novi gospodin Bandić!

Ivo Josipović (SDP): Ne vjerujem da će nakon Bandićeva odlaska desnica preuzeti Zagreb.

Branko Bačić (HDZ): Škoro je odlučio upotpuniti kolekciju izgubljenih izbora.

Sandra Benčić (Možemo): Škoro će doći po treći poraz u godinu i pol dana.

Kao što smo i očekivali, ponovno se skuplja lijeva i kvazidesna koalicija, u zbornom pjevanju iz straha od gubitka vlastitih fotelja. Ne biraju sredstva niti riječi koje govore više o njima samima nego o onome koga vrijeđaju na najjadniji i najgnjusniji način.

Predlažem koaliciji HDZ-a, Možemo, Mosta, SDP-a, Glasa, uz političke trabante koje možda nismo zapazili, da u Saboru izglasa zakon o zabrani kandidature Miroslava Škore za bilo koju političku poziciju, a koji će biti u skladu s izričitom izjavom Andreja Plenkovića kad je u pitanju Domovinski pokret, kako ”garantira da ti ljudi neće nikad doći na vlast u Hrvatskoj”.

Predlažem im da se zajedno fotografiraju ispred sabora prilikom izglasavanja tog zakona i zapjevaju pjesmu ”Oj drugovi je l’ vam žao, rastanak se primakao”.

Očekujemo daljnje napade o bilo kojoj temi, o bilo kojem članu obitelji, supružnicima, djeci, jer njima ništa nije sveto.”, napisao je Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari