Connect with us

Komentar

Mario Radić zahvalio biračima: Domovinski pokret – Nova snaga Hrvatske

Objavljeno

-

Zahvaljujemo svim biračima koji su na završenim lokalnim izborima ukazali povjerenje DOMOVINSKOM POKRETU i kandidatima koje podržavamo širom Hrvatske, od našeg glavnog grada Zagreba do Grada heroja Vukovara!

Naši izborni rezultati; uspjeh više od četiri stotine vijećnika u vijećima i skupštinama širom domovine potvrdio je DOMOVINSKI POKRET kao snažnu opciju koja se uspješno afirmirala desno od centra i koja nezaustavljivo dolazi, kao pokret koji će prije ili kasnije – pokrenuti Hrvatsku i učiniti je onakvom kakvom su je sanjali naši djedovi, za kakvu su krv lili naši branitelji i u kakvoj zaslužuju živjeti naša djeca.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ostvario je povijesni uspjeh jedne mlade stranke, ulaskom u drugi krug najtežih izbora – onih u Zagrebu, ostavivši iza sebe do sada najjače političke stranke, koje postoje trideset, pa čak i sedamdeset godina…

Kampanja za lokalne izbore događala se u uvjetima potpune medijske blokade i agresije tzv. nezavisnih komentatora na Domovinski pokret i naše kandidate. Iza takve medijske dominacije stoje oni koji pokušavaju održati ‘status quo’ nudeći lažne promjene, koje niti žele, niti su ih u stanju provesti…

Tijekom kampanje, unatoč medijskoj blokadi, uspjeli smo razotkriti pažljivo skrivane koalicije i interesne mreže u kojima sudjeluju i pojedinci iz vodstva političkih stranaka, koje se javno predstavljaju kao svjetonazorski bliske Domovinskom pokretu. Takva politika, motivirana isključivo njihovim uskogrudnim, osobnim interesima, dovela je do novog vala podjela u biračkom tijelu koje su se mogle i morale izbjeći.

Tijekom kampanje smo razotkrili i sve one koji su omogućili mreži tzv. nevladinih udruga da izvuku stotine milijuna kuna iz različitih proračuna, i na takav način stvore preduvjete za političku okupaciju Zagreba. Domovinski pokret tu neće stati, jer je za to dobio povjerenje 106.300 građana hrvatskog glavnog grada. I dalje ćemo inzistirati na čistim računima i budno paziti da Zagreb ne postane bankomat nekih novih političko-interesnih hobotnica.

Politika Domovinskog pokreta u Zagrebu bit će jasno oporbena i otporaška spram mogućeg nastavka i još veće pljačke javnog novca građana glavnog grada. Naš jasan politički cilj bit će onemogućavanje širenja zagrebačkog zeleno-lijevog eksperimenta na cijelu Hrvatsku, i u tom su kontekstu važne naše pobjede u Vukovaru, Županji, Slatini i mnogim drugim hrvatskim mjestima.

Važna je i politička odvažnost svih naših vijećnika – od Dalmacije, preko Zagreba i središnje Hrvatske do Slavonije…

Ono što je Domovinski pokret uspio na ovim izborima, predstavlja kontinuitet nekontaminiranog razvoja koji traje tek nešto više od godinu dana; obranili smo Vukovar, u Zagrebu smo ušli u drugi krug, naš je kandidat dobio više glasova nego na predsjedničkim izborima, a u Gradsku skupštinu ušlo je pet naših vijećnika, što je nastavak pozitivnog trenda od prije četiri godine. Osvajanje grada Županje i Grada Slatine te bezbroj vijećničkih mandata jednako su važne karike u čvrstom lancu nove snage Hrvatske – Domovinskog pokreta, kazao je Mario Radić, Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari