Connect with us

Marko Francisković: “Ko pravednom krv truje, Od kvarne krvi taj boluje…”

Published

on

marko franciskovic

Poznati politički zatvorenik Marko Francisković koji se obračunavao sa ministrom Rankom Ostojićem preko društvene mreže pa završio na prisilnoj psihijatriji napisao je pjesmu. Iako mnogi smatraju da ga je sudac Marko Benčić osudio na prisilnu psihijatriju po naredbi Ranka Ostojića, sud smatra da je Francisković bolestan od paranoidne shizofrenije.

Brojni građani Hrvatske smatraju da je upravo po nalogu Ostojića i Bajića Francisković montirano zatvoren u na psihijatriju i izložen prisilnom liječenju najtežim medikamentima. Na trenutno jako tešku i neizvjesnu situaciju ministra Ranka Ostojića koji se bori za život, Francisković je napisao na Facebooku:

“Ko pravednom krv truje, 
Od kvarne krvi taj boluje. 
Tko nevinom vrat lomi, 
Izrežu mu vrat u komi…”

Na pitanje da komentira stanje ministra, Francisković je izjavio: “Ne bi mogao još ništa komentirati jer poučen iskustvom moguće da u bolnici uopće nije Ranko Ostojić isto kao što nije bio na fejs profilu.” Marko Francisković koji stalno promiče Bibliju na svom facebook profilu ne može sakriti gnjev i očaj zbog nepravde koju je preživio, zbog svađe sa ministrom. Pisao mu je da ga treba objesiti na banderu na Jelačić plac. Nakon toga je Franciskoviću policija upala u stan pronašla oružje, a sud ga brzo zatvorio u psihijatrijsku ustanovu Vrapče.

Inače za ministrovo zdravlje su počeli moliti i nevjernici. Svi traže pomoć Božju i pišu “svom prijatelju”…..Kada shvatite koliko je Ranko imao prijatelja nije ni čudo da smo policijska država, ali otkrivaju se i pripadnici podzemlja. Naravno, i redakcije portala udarno.com i kamenjar.com mu žele oporavak, kao što želimo svakom čovjeku koji se u ovoj zemlji bori za život, za komad kruha, za posao i za djecu.

Udarno.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari