Pratite nas

Komentar

Marko Jurič: Nemilosrdni obračun unutar jugoslavenske ljevice u Hrvatskoj

Objavljeno

na

Uzjogunili se ljubomorni kolege i stali balegariti po Stankoviću. Sad su odjednom svi prepuni empatije prema političkom zlikovcu, notornom i nevjerodostojnom Milanoviću. Ispada da je Stanković cipelario Milanovića, da je neobrazovan, da ima neinteligentan pristup, da je bahat, novinarski blefer, i tako dalje i tako dalje.

[ad id=”68099″]

Beskraj pregolemih novinarskih taština u nerealiziranim profesionalnim karijerama zavidno dahće nad vrlo dobrim Stankovićem u duelu s Milanovićem.
Sa Stankovićem se možemo ne slagati, sumnjati u njegovo poštenje, političke manipulacije i ine zaplotnjačke marifetluke, ali mu nikako ne možemo osporiti da je jučer dobro odradio svoj posao.

Falila su dva, tri pitanje, recimo kad je Milanović počeo srati o 10. travnju, fašizmu i ustašama tu mu je trebao uvaliti protupitanje o partizanskim koljačima i pljačkašima.
Doduše, bilo bi nerealno očekivati tako nešto s obzirom da je to, što nam je jučer HRT pokazao, bio nemilosrdni obračun unutar jugoslavenske ljevice u Hrvatskoj.

markov trg fb

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Ljubić: Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije…

Objavljeno

na

Objavio

Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije. Pola pije, pola Šarcu daje.

Osvrćući se na predstojeću komemoraciju u Jasenovcu, a nakon javne promocije nevjerojatne izmišljotine tzv.drobilice kostiju, Goldstein tvrdi da je u Hrvatskoj nakon izbacivanja Titove biste gotovo završena ustašizacija, a pita se kakvo smo mi to društvo koje se ne može dogovoriti oko temeljnih činjenica? Njemu je činjenica – drobilica!

Pravo je pitanje – kakvo smo mi to društvo kada takvi kao on presudno utječu na formiranje svijesti i normativa, kada takve kao on financira država i štiti njihovo višegodišnje agresivno opravdavanje zločina protiv hrvatskog naroda, posve otvoreno zagovarajući povijesno pravo pobjednika rata na odmazdu nad poraženima?

Uz to, ključno je pitanje danas u Hrvatskoj – smije li hrvatski narod dopuštati da se Goldstein i slični i nakon uspostave samostalne Hrvatske osjećaju i ponašaju kao pobjednici? Od odgovora na ovo pitanje ovisi u velikoj mjeri budućnost hrvatskog naroda, komentirao je novinar i kolumnist Projekta Velebit, Marko Ljubić

 

Ivo Goldstein očito mnogo čita, a nažalost malo razumije

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari