Connect with us

Komentar

Marko Jurič: Sad se vidi koliko je Božo Petrov opasan i lažljiv lik

Objavljeno

on

3. i 19. prosinca 2015. stavio sam ova dva post o Petrovu s pratećim ilsutracijama. Bilo je to vrijeme onih beskonačnih pregovora MOST-ovaca s HDZ-om i SDP-om. Tada sam izrazio sumnju u njihove namjere i zdravu pamet. Danas mi se ta dva posta čine aktulanijim nego onda:

[ad id=”93788″]

Post 3. 12. 2015.
Božo Petrov je potpuno neodgovoran političar. To što on i njegova ekipa forsiraju postizanje konsenzusa, tzv. veliku koaliciju je, ili kukavičje jaje, ili potpuni politički diletantizam. Koja god od tih opcija jest, svaka je loša za Hrvatsku. Božo Petrov je psihijatar i te beskonačne konzultacije sve više nalikuju na nekakve grupne terapije za preodgoj HDZ-a i SDP-a.
Međutim, Petrov nije za to dobio povjerenje glasača. Dobio je povjerenje da učini nešto dobro za Hrvatsku.
Tvrdim, upornim i slijepim stavom kako za sve traže potporu HDZ-a i SDP-a Petrov i Mostovci guraju Hrvatsku u novi kaos, u novo gubljenje vremena, u produbljivanje krize i vode zemlju prema novim izborima.
Za to Petrov nije dobio mandat.
Dakle, Petrov je varalica ili možda osoba čije probleme rješava upravo njegova struka.

Post 19. 12. 2015. (nakon što se HDZ povukao iz pregovora)
Bravo Karamarko što je iskočio iz ringišpila Bože Petrova..!!!
Zoran Milanović i crveni su pokazali kako su spremni i dušu i stražnjicu prodati samo da ostanu na vlasti.
Sad se vidi koliko je Božo Petrov opasan i lažljiv lik. Što je s onim ugovorom koji je ovjerio kod javnog bilježnika? Koja je to velika prevara svih onih koji su dali glas Mostu, Boži Petrovu i promjenama. Omilila se vlast i moć psihijatru Petrovu zadnjih tjedana, omilila toliko da je i on odlučio spustiti gače i poručiti svima koji su glasali za njega ‘ma ko vas hebe budale’..

petrov karikatura

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari