Connect with us

Istaknuto

Marko Jurič: Sada je očito da su one četničke i partizanske kape u Agenciji stigle na pravo mjesto

Objavljeno

on

Baš kao što je guja u priči I. B. Mažuranić ‘Šuma Striborova’ pokazala svoj račvasti zmijski jezik tako je i agencija Mirjane Rakić pokazala tko su i što su.

[ad id=”93788″]

Njihov pravorijek o indexovom tekstu naslova: „Mrtvaci uživo: Katoličke nekrofilske orgije su najluđi show na HRT-u” glasi da je taj tekst sasvim u redu i da nema govor o govoru mržnje. Trčala je Rakićka od pravnika do pravnika dok nije pronašla nekog tko će joj ovjeriti takvu bljuvotinu koje se ne bi postidjeli ideolozi Isilovih glavosjeka.

Sv. Leopold Mandić dokazao je svoju svetost upravo tim činom što je natjerao guje u Hrvatskoj da pokažu svoje račvaste jezike. Poruka Agencije za nadzor elektroničkih medija glasi kada se pljuje po katoličkim svetinjama onda je to ok, a ako se dirne u pjevački repertoar Porfirijeve Srpske pravoslavne crkve onda slijedi zabrana, gasi se program, traži se zatvorska kazna.

Kada smo toj Rakićki poklonili četničku i partizansku kapu neki su rekli kako je to bilo pretjerano, neprimjereno i ostale šuplje fraze iz repertoara hrvatskog intelektualnog kukavičluka i podaništva. Neki su čak prikazivali Rakićku kao nekakvu heroinu koja, eto, ima samo malo drugačije mišljenje od hrvatske većine. Međutim, sada je očito da su one četničke i partizanske kape u Agenciji stigle na pravo mjesto.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari