Connect with us

Istaknuto

MARKO JURIČ: Sramotni prijem povodom proslave pravoslavnog Božića

Objavljeno

-

Do kad će Hrvati i hrvatski politički predstavnici pristajati sudjelovati u podlim srpskim provokacijama usred Zagreba, usred Hrvatske..???

[ad id=”68099″]

Jedna se takva danas dogodila u Novinarskom domu, u zgradi HND-a, gdje je Srpsko narodno vijeće organiziralo prijem povodom proslave pravoslavnog Božića.

Satirična ilustracija Maria Proface : Pravoslavni Badnjak 6. siječnja 2016. DOMJENAK U SRPSKOM NARODNOM VIJEĆU — sa Dr. Milorad Pupovac i Zoran Milanović.

Satirična ilustracija Maria Proface

Bio je to sramotan prijem na kojem su srpski domaćini teško ponizili i uvrijedili hrvatske izaslanike. Naime, na prijemu su Srbi organizirali nekakav idiotski performans s razbijenim dvojezičnim pločama u režiji nekog lika koji je od ranije poznat po sprdnji s katoličkim pjesmama.

Dakle, s takvom su prostačkom sprdnjom Srbi dočekali hrvatske goste. Učinili su to samo zato kako bi ih ponizili i demonstrirali im da su oni još uvijek sila u Hrvatskoj koja si može dozvoliti takvo pljuvanje državnog vodstva. a time i pljuvanje po državi Hrvatskoj.

I to na svoj Božić, blagdan koji bi trebao biti blagdan mira i pomirenja. Sramota do neba.

Kad je to vidjelo, hrvatsko se izaslanstvo trebalo na peti okrenuti i istog trena napustiti taj srpski politički dernek.

Dopisati ću misao Katarine Bašić Brozović, kako su organizacijom takvoga prijema Pupovac i ekipa uvrijedili sve one pravoslavne i Srbe kojima je današnji dan blagdan mira, komentirao je popularni voditelj i urednik Markovog trga, Marko Jurič.

[document url=”https://kamenjar.com/wp-content/uploads/2016/01/pupi-prijem.pdf” width=”740″ height=”600″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari