Pratite nas

Komentar

Marko Ljubić: Beljak se stavio na raspolaganje Plenkoviću, koronavirus u bijegu

Objavljeno

na

Beljak ima specifičan model rušenja Plenkovića, nudeći mu pomoć. Evo kako on to radi: “Mislim da sada stvarno nije vrijeme za političke borbe. Puna podrška Vladi RH i svima onima koji vode Hrvatsku u ovoj krizi, najgoroj od rata. HSS Hrvatska stoji na raspolaganju za sve što treba pomoći. Kad kriza prođe, a proći će brzo, onda ćemo opet voditi one “naše bitke”, napisao je Beljak na Twitteru.

Beljak stvarno misli da nekoga izvan njegovih dvadesetak “suboraca” zanima njegova politička potpora ili da “stavljanje na raspolaganje HSS-a” bilo kome izgleda kao pomoć, izuzev možda virusu ili Ranku Ostojiću eventualno, koji misli da molitve i disciplina u socijalnim kontaktima stoje jedno nasuprot drugog, kao npr. svastika i lopta na Poljudu.

Uz koronavirus i potres, gdje je angažiran svaki raspoloživi čovjek, tko bi još držao na oku Beljaka i njegove pajdaše, i imao toliko očiju da trajno motri što rade i kako “pomažu”!? Tko zna kako bi završila ta “pajser” politika suvremenog srpskopolitičkog brata i sestre. Nekada je čuveni Buda (Bakarić) takve ponude rješavao riječima – nema ljudi.

Iako je HDZ pokazao da mu kriteriji savezništva nisu prepreka za postizanje ciljeva, iako s razlogom ljudi vjeruju da od Vrdoljaka, Štromara i sličnih, te od Pupovca i Radina teško može biti zaraznijih saveznika, ipak ima. Beljak. Zato je vjerovati da Plenković nije skidao masku kada je i ako je čitao Beljakovu poruku potpore barem onoliko koliko je Milanović pokušao srknuti espresso kroz masku.

Puno je vjerojatnije da je Plenković zadužio savjetnika Šeksa da to čita, jer je poznato da je Šeks uvježban ko Rambo progutati i ono od čega bi gladan jarac povratio. Otprilike je takav okus Beljakove političke pomoći.

piše Marko Ljubić/Facebook

Krešo Beljak izrazio podršku Vladi RH: ‘Mislim da sada stvarno nije vrijeme za političke borbe’

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Milijan Brkić: Ostanimo mudri i odani ideji o boljoj Hrvatskoj, onakvoj kakvu svi želimo

Objavljeno

na

Objavio

Saborski zastupnik HDZ-a Milijan Brkić čestitao je danas svim hrvatskim državljanima Dan hrvatske državnosti putem svog Facebooka. Brkić je poručio Hrvatima neka ostanu “posvećeni, uporni, strpljivi, mudri i  odani ideji o boljoj Hrvatskoj, onakvoj kakvu svi želimo”.

Čestitku Milijana Brkića prenosimo u cijelosti:

“Danas obilježavamo jubilarnu 30. obljetnicu Dana državnosti Republike Hrvatske, povijesnog trenutka konstituiranja prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora.

Nakon života u uvjetima ograničenih sloboda, zbog strahovlade komunističkog režima, naš narod je konačno zakoračio u politički pluralizam. Nedugo zatim, hrvatski branitelji su ovu hrabru odluku branili od svih onih koji nisu voljeli i željeli slobodnu i neovisnu nam Hrvatsku!

Ujedinjeni hrvatski domoljubi, dragovoljci, branitelji i narod odlučili su pod cijenu svojih života braniti čast, dostojanstvo i pravo Hrvata na samoodređenje! Naša trajna obveza je prenositi ISTINU budućim generacijama i osvijestiti značaj svih bitnih događaja utkanih u temelje hrvatske državnosti, a koji su obilježili noviju hrvatsku povijest. To je naša dužnost i prema svim hrvatskim braniteljima koji su dali svoje živote kako bi mi danas živjeli u slobodnoj

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Kolinda Grabar Kitarović: Prvi državni blagdan napokon se ‘vratio kući’

Objavljeno

na

Objavio

Kolinda Grabar Kitarović je na svom Facebooku poručila kako se prvi državni blagdan “napokon vratio kući”.

Danas, kada se naš prvi državni blagdan napokon „vratio kući“, svim Hrvaticama i Hrvatima i hrvatskim državljankama i državljanima u Domovini, Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, s velikom radošću i ponosom čestitam Dan hrvatske državnosti.

Proslavimo ga onako kako je želio naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman, izražavajući vrijednosti i težnje što ih je Hrvatski sabor stoljećima čuvao: državnost, želju za samostalnošću i slobodom.

To su vrijednosti koje smo čuvali i branili kroz povijest, a posebno u Domovinskom ratu, hrabrošću i vjerom, uz mnoge i velike žrtve. Ponosni na učinjeno, nastavimo u zajedništvu uređivati našu Hrvatsku onakvom u kakvoj zaslužuju živjeti naša djeca i unuci.

Govor. Dr. Franje Tuđmana – 30. Svibnja 1990.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari