Connect with us

Komentar

Marko Ljubić: ‘Kad podviknu Karamarko i karamarkolog Kazo’

Objavljeno

-

Facebook

Bome zagužvalo. Putin upozorava Amerikance, Biden, kad ga probude prijeti Rusima, Noćni vukovi u Banja Luci, Bakir, Alijin sin, tragom rahmetli oca s hrvatskim šefom Vlade, Banožić na granici s Rusijom nadgleda i dovlači topove, nesretan što nema mogućnosti koristiti strateško oružje Freda i Ćipu jer su mu politički neprijatelji, Macrona optužuju za perverziju, Kraljica u nevoljama, protjeralo Noleta iz Australije.

A covid navalio mutirati i agresivno inficirati koga stigne. Nad Zagrebom zagrmilo iz vedra neba, prozorska stakla se zatresla, a nije potres. Susjed me pita da nisu zaratili Milanović i Banožić!?

Ma nisu, umirujem ga. Koliko znam ministar se nije vratio sa sjevera a i Zoki se nešto primirio.

Baš kad čovjek pomisli da ne može gore, oglasi se Karamarko, a zna se da on ne govori džaba, zatim Pupovcu pukne film nakon silnih domoljubnih prozivki i auta se, nešto k’o Zekanović. Pa kaže:

Što hoćete!? Slobodna smo zemlja, mogu ići kud hoću. Šešir sam ostavio u Zagrebu, a šešir je politika! Stvarno je tako.

Doduše, Penava i Radić mu ne vjeruju, međutim lako im je govoriti i lupati po Pupovcu bez šešira, kad im je glavnog neprijatelja Tomu Medveda spopao junačina Matić od Bruxellesa.

Koliki je tu nesrazmjer u snazi, oružju i opremi najbolje govori činjenica da uz Radića i Penavu, koji se sami mogu obračunati u svako doba s Pupovcem bez šešira, nije bilo Ćipeta, a da o Hasi ne govorimo. Očito su procjenili na temelju neposrednih Ćipetovih sigurnosno-kontraobavještajnih procjena da Medved nema šansi s Matićem. A tko bi i imao, jel tako?

Iskreno, vjerujem da se i Putin ovako razgoropadio jer još nitko u Bruxellesu nije skužio da im je pri ruci Fred, a Fred zauzet hrvatskim izazovima, bespoštedna bitka protiv fašizma traje, nema više uzdanice mu, ratnog heroja Ercega, a “šatoraši” navalili. Lako bi bilo da bar može javno pokazati pajdu Ćipeta, no on je sad službeno na suprotnoj strani, pa Fred sam samcat bije teški boj s Tomom Medvedom, koji besramno zanemaruje činjenicu da uz dva priznata branitelja, Freda i Ćipu, kojima se jedino nekako može pripisati Prkačina s nekoliko pozadinskih podviga, nema u biti više branitelja.

Ima izdajnika k’o u priči. Ljudi sami slomili srpsku vojsku, a sad Medved dopustio priznanja i drugima, sve branitelj do branitelja na užas miroljubivih antifašista. To ugrožava sami temelj antifašizma.

Doduše, skužili su gejevi, skužili su i ovi što ratuju s tek začetom dječicom, a skužile su kako vidimo i antife u Hrvatskoj kojima su crvena krpa Medvedovi branitelji, pa napuckali Freda. Zoljaša Freda, da ne kažem topdžiju.
I baš kada čovjek pomisli da je vrijeme prežaliti generala Medveda pred takvom ofanzivom, pojavi se Kazo.
Kazo karmakolog.

Raspali Kazo po mrskom dušmaninu, prije njega odape Karamarko.
Ljut k’o ris. I, sve zastade.

Putin, Biden, Kinezi, Srbi, Bakira obuze strah, a Matić uteče glavom bez obzira. Čak se razvedrilo nad Zagrebom, prestala avionska grmljavina.

Jer, kad se oglase Karamarko i Kazo, nema majci. Jedini je problemčić kod njih pretjerano granatiranje, pa nije isključeno da u žaru borbe umlate i onoga koga brane. Ali, hebi ga, rat je rat.

Kakav potres, kakvo hipersonično oružje, kakav omicron. Kakvi šeširi, kakve kape kad navale Karamarko i Karamarkolog. Nekako čovjeka obuzme sigurnost da mu nitko ništa ne može, ako je na njihovoj strani.

Da vidimo sad Freda, Petrova i Grmoju, Radića i Penavu, ili Pupovca. Džaba mu šešir. Bojati se jedino da Srbi u ratu s Australijom ne otkupe Karamarka i Kazu, uz Vasu i Hasu pride. Džaba AUKUS.

Marko Ljubić/Facebook

* Stajališta i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stajališta portala

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari