Connect with us

Kultura

Marko Ljubić održao predavanje u Münchenu

Published

on

marko-ljubic-munchen

U nedjelju, 25.11. u prostorijama Hrvatske katoličke župe München održana javna tribina, a ujedno i predstavljanje knjige “Rasudbe hrvatske državnosti” uglednog hrvatskog publicista, novinara i politologa Marka Ljubića.

Pred velikim brojem nazočnih kroz program je vodila novinarka televizije Laudato TV Mirta Marinić.Doista zanimljiva tribina vođena je u formi intervjua, a Ljubić je iscrpno iz svoga kuta gledano izlagao svoje viđenje aktualne političke situacije i društvenih zbivanja u Domovini nam Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.Nazočni su uputili i niz pitanja cijenjenom gostu,na koje je on odgovarao briljantno i na opće zadovoljstvo prisutnih, piše Fenix-magazin

Nazočni su između inih bili dušobriznik HKZ München fra Marinko Vukman, konzul Mladen Nimac i vicekonzul Mate Bačić iz Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Münchenu i brojni drugi..

Bila je to još jedna u nizu uspješno održanih tribina koje se u kontinuitetu održavaju s uvijek rado viđenim nam gostima iz Domovine.

Pored tribine, ekipa TV-Laudato zajedno s Ljubićem posjetila je hrvatsku katoličku župu gdje je u subotu upriličeno snimanje priloga o samoj Župi, predstavnicima različitih hrvatskih udruga u okviru krovne udruge Hrvatska kuća te su također nazočili tribini o Vukovaru koju su organizirali studentska udruga UHS-München. Ekipa je također posjetila središnju nedjeljnu svetu misu u crkvi St. Michaela u središtu Münchena.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari