Pratite nas

Komentar

Marko Ljubić: Parazitiranje na planini Thompson

Objavljeno

na

Pučka pravobraniteljica ponovno jaše. Kako u Hrvatskoj pojmovi u pravilu postaju sve više potpuna suprotnost svome socio-kulturološkom sadržaju, tako i ta pravobraniteljica, posve svjesna da s pojmom puk i pučanstvo veze nema, nastoji priskrbiti smisao svoga zvanja parazitiranjem. Zato se okomila, kao neka vrst prašumskog pauka na Marka Perkovića Thompsona, pokušavajući iz njegovog svenacionalnog i pučkog statusa isisati koju kap smisla.

Lora Vidović ni po čemu nikome ne bi bila bitna, nikada ne bi zavrijedila ni pogled slučajnog prolaznika u pustoj ulici, kao uostalom armije sličnih parapolitičkih mediokriteta, da mjesecima ne pokušava braniti hrvatski narod od njemu uvjerljivo najomiljenijega glazbenog umjetnika Thompsona.

U ime njezinog “puka”, kojeg valjda predstavljaju skupine društvenih parazita s razvijenim pipcima pripadačama na narodni krvotok, a čiji se moralni i sociopsihološki integritet svodi na vrijednosno ništavilo i društveno posrnuće u specifičnim vremenima.

Ta Lora Vidović, posve tipično, kao vjerna slika i prilika razorenih antivrijednosti posrnulog poretka, ukoliko je besmislenija, utoliko češće odapinje optužbe protiv Thompsona, pridodajući mu slavne hrvatske ratne postrojbe.

Pa tako kaže: “Neujednačeno postupanje policije slučaj je, primjerice, pjevača Marka Perkovića Thompsona, koji kod korištenja ustaškog pozdrava nije procesuiran, a jesu mladići koji su nosili majicu s takvim natpisom. Drugi je primjer postrojavanje ustaške bojne u Splitu uz nazočnost, a što je zabrinjavajuće, predstavnika ministarstva”.

Marka Perkovića Thompsona ni u ludilu ne treba braniti od ovakve društvene mizerije, još manje je potrebno braniti njega i njegove suborce iz slavne 9.bojne HOS-a. Jer oni su hrvatske nacionalne i vrijednosne planine. Čak i da ih sad raznese nekakav globalistički ili antifa komet, njihovo djelo je neuništivo i narodno, u pučkom krvotoku i duhu, kojemu nikakve parapučke društvene protuhe ne mogu nauditi.

No, valja zabilježiti s vremena na vrijeme te pokušaje, njihove protagoniste, posve svejedno zovu li se Lora Vidović, onaj Miletić iz Istre, Stazić ili Pupovac, ne zbog njihove društvene beznačajnosti, nego zbog razine urušenosti poretka koji počiva na toj metastazirajućoj beznačajnosti. I, svakako zbog stalne potrebe isticanja svojih vrijednosti, u ovom slučaju Marka Perkovića Thompsona i 9. Bojne HOS-a. Pa nek sisaju dok im puk ne sasječe pipke, komentirao je  Marko Ljubić

 

Hribar mi je rekao: Ne izbaciš li Thompsona iz filma, nema ti nagrade

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željko Glasnović: Što je komunizam napravio od umova i srca ovoga naroda?

Objavljeno

na

Objavio

Istina koja para Nebo, a ne može probiti uši i doprijeti do umova i srca ove nacije koja uporno bira svoju propast! Što je komunizam napravio od umova i srca ovoga naroda!??

 

Glasnović: Kroz medije jugozomboidi definiraju što su ljudska prava

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Glasnović: Hrvatska u raljama jugozomboida

Objavljeno

na

Objavio

HRVATSKA U RALJAMA JUGOZOMBOIDA, REKTALNIH USPINJAČA I LUZERA

Kad ćemo shvatiti – dokle god smo pod vlašću i vodstvom kadrova čiji je duh i mentalni sklop oblikovao zločinački komunistički sustav, nemoguće je očekivati dobro, pravdu i napredak u nasoj državi!?

Ključna je spoznaja da se globalna borba vodi, ne samo na gospodarskoj, političkoj i kulturnoj razini, nego na duhovnoj metafizičkoj razini, komentirao je Željko Glasnović

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari