Connect with us

Reagiranja

Marko Ljubić: Pavković stvarno misli da sam s njim polemizirao!?

Objavljeno

on

Ovaj Pavković stvarno misli da sam ja njemu posvetio svoj tekst – Kažu mi, napalo te!? Nisam, kako sam i naglasio u tom tekstu, ni očekivao da on i nekolicina škorojevića razumiju bilo što, jer takvima mozak, kako piše sam, služi za poticanje odlaska na WC.

Kad zablokira glava,  a zablokira uvijek pred nužnim razmišljanjem,  tu je guza, koja i kravu nikad ne izda. On mi je poslužio samo kao povod ozbiljnijoj elaboraciji uzročnika posrnuća nacionalne organizacije, ne ideje, jer je ta ideja i živa i moćna, svakako pobjednička i budućnost Hrvatske.

Pavkovića sam, da tim umnim gigantima bude jasnije, uzeo kao primjer stolice s iskrivljenim naslonom, dakle bez ikakvog subjektiviteta, zbog koje čovjek ima problema s leđima, a muči se shvatiti zašto ga sve više bole, što više sjedi.

Zato me ne čudi njegova namjera pokušaja polemike sa mnom, no, neće ići. Nemam namjeru njemu i škorojevićima davati značaj, to nije pristojna razina, niti je to blato ljekovito. Nek se valja tko nema pametnijeg posla i kome glava služi da ga protjera na WC.

Tekst sam pisao ljudima, njima sam posvetio toliko prostora i sadržaja. Ne pavkovićima i škorojevićima. Da ne bude zabune o čemu se radilo.
Marko Ljubić

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari