Connect with us

Komentar

Marko Ljubić: Predrag Fred Dietrich

Objavljeno

-

Ilustracija

Raspisali se mediji kako je Predrag Matić promjenio ime i tako službeno postao Fred. Ne vidim što je tu sporno. Zar nema čovjek pravo raspolagati svojim identitetom kako hoće!?

Ja recimo u tome što je napravio Matić slutim cjelovitu političku viziju rasnog suvremenog političara, koji tankoćutno osjeća zbilju i nadolazeće promjene.

Predrag je nekako ratnički, očito asocira na junaštvo Matića i demoliranje tenkova koje se veže uz burnu mladost pa suvremen političar u mirnodopskim vremenima mora razmišljati o napuštanju ratnog i ubilačkog imidža, koji je još uz to i nekako preobičan, da ne kažem zaostao i nacionalistički.

Dodatkom nadimka Fred dobije se urbana i internacionalna dimenzija, kao što su svojevremeno imale istaknute članice Pusićkina HNS-a, sve redom s četiri – pet prezimena.

S obzirom da Fred ide na europske izbore s ozbiljnim izgledima postati eurozastupnik, dodatak Fred dobiva poseban značaj u europskim labirintima. Predrag Fred je inače prepoznat kao čovjek sa snažnom političkom vizijom i ne bi bilo čudno da doda i treće ime. Recimo Dietrich – Predrag Fred Dietrich, komentirao je Marko Ljubić.

Predrag Matić promijenio ime: ‘Ako je mogao Josip Broz, zašto ne bih i ja’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari