Connect with us

Komentar

Marko Ljubić: Zelenski Istanbulskom konvencijom udario na ruske rakete!

Objavljeno

-

Foto: EPA

Uz ratne vijesti iz Ukrajine, slikom i tonom se u vijestima niza televizija javlja predsjednik Zelenski i objavljuje da je ukrajinski parlament ratificirao Istanbulsku konvenciju, te objašnjava da će taj čin koristiti Ukrajini u pristupnom procesu EU.

Uz svesrdnu pomoć najviših vojnih, obavještajnih i državnih funkcionera SAD-a i UK-a prije svih (koliko znam jedinih), ali i lidera u međunarodnoj akciji protiv ruske agresije, koji sve otvorenije ističu da je rusko-ukrajinski rat njihov rat protiv Rusije te da je u pitanju civilizacijski sukob za prava LGBT i ostalih promotora rodne ideologije, Zelenski vrlo neoprezno, pa i zloćudno instrumentalizira borbu svoga naroda za goli život.

Dok mu gore istok i jug zemlje, s milijunima izbjeglih i raseljenih, dok solidarna Europa grca pod teretom potpore, prijemom izbjeglica i sankcijama s opasnim posljedicama za svoje narode i dok glavni tajnik NATO-a, orkrstrirano s britanskim generalima priprema europske narode izjavom da se može očekivati dugogodišnji rat, razumski se postavlja pitanje – koja je funkcija Istanbulske konvencije u toj situaciji?

Ili, tko su te političke i administrativne silnice u Europi i svijetu koje upravo sad u tom životnom kolapsu signaliziraju Zelenskom da je to jedan od realnih prioriteta?

Kako je moguće da ratnom vođi u svemu tome ratifikacija IK uopće padne na pamet!?
Krajnje solidarizirana Europa i njeni narodi bez izuzetka, s različitim mirnodopskim stavom o IK i popratnim vlakom nakrcanim LGBT i rodnom ideologijom, ovakvim, krajnje mizernim porukama i aktima se vrlo ružno i opasno dovodi u dvojbu i nužno pitanje – je li samo Putin u ovoj situaciji razbojnik?

I, što mi to zapravo branimo i promičemo vjerujući da se ponašamo kao kršćani prema narodu u nevolji. Nismo li i Ukrajinci i mi svi zajedno pomalo ili potpuno igračke bešćutnih manipulatora s vrlo opasnim ciljevima, koji nemaju veze ni s našom slobodom ni sa zaštitom Ukrajine. I žena.

Marko Ljubić/facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari