Connect with us

Kronika

Marko Perković Thompson je osvojio Porin za HIT godine za pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”.

Published

on

Thompson je osvojio Porin! Iako nije bio pozvan na vrijeme od organizatora na dodjelu Porina, Thompsona je nagradila njegova publika.

Ovo je još jedna u nizu nagrada koje je Marko dobio nakon objavljivanja albuma “Ora et labora”. 

“Ora et labora” je najprodavanije prošlogodišnje izdanje u Hrvatskoj od svih domaćih i stranih izdanja, te najprodavanije hrvatsko izdanje na iTunesima u 2013. godini.
Prije dva tjedna Thompsonu su uručene nagrade za izvođača godine i za hit godine za pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”

Pjesma “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” postala je HIT godine po glasovima publike! Iako je bila jaka konkurencija, ipak je ova prekrasna balada HIT godine.

Publika je još jednom svojim glasovima pokazala da vole njegove pjesme. Marko je zbog ove nagrade presretan, te se zahvaljuje svojoj vjernoj publici.

Veliko HVALA svima vama koji ste glasali za pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”. U Thompsonovim fanovima ostaje gorčina jer organizator nije našao za potrebno da Thompsona na vrijeme pozove na dodjelu Porina te ga tako svrstao u nejednak položaj u odnosu na ostale nominirane kandidate.

Poruka fanova organizatorima Porina: Pošaljite mu Porina preko City EX-a

thompson.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari