Pratite nas

Razgovor

Marko Perković Thompson: Nikada se ne smijemo prepustiti strahu

Objavljeno

na

U emisiju ‘Izdvojeno’ na Laudato televiziji javio se naš poznati glazbenik Marko Perković Thompson, koji je između ostalog govorio o svojoj novoj pjesmi ‘Ne boj se’.

– Pjesma je već dosta slušana. Nastala je promišljajući o svemu onome što čovjeka okružuje i kako biram teme za pjesmu tako je i ovo reakcija na stanje u kojem se naša država nalazi, a to je iseljavanje mladih. Poruka koja se želi poslati je poticaj na ostanak u Domovini. Za to je potrebna hrabrost za borbu protiv nepravde koja nas okružuje. Pjesma govori i o vrijednosti života i čovjeka, a i njegove Domovine koje mu je Bog darovao. Htjeli smo pozitivnu poruku odaslati – ispričao je Thompson.

Osvrnuo se i na trenutno krizno stanje uslijed korona virusa.

– Ljudi jedva čekaju nova druženje na našim koncertima, no najvažnije je bilo prilagoditi se situaciji. Meni karantena nije teško pala. Moja svakodnevna aktivnost je bila rad i druženje s mojom djecom i njihovi, potrebama. Kod mene je petero male djece, imamo podosta posla – kaže Thompson, te ističe kako ima osjećaj da se njegova obitelj u karanteni još više povezala.

Nadalje Thompson objašnjava zašto je za svoj novi single odabrao naslov duhovne naravni ‘Ne boj se’. Kako kaže Thompson, to su teme s kojima je okupiran, a ista tematika naći će se i na novom albumu ‘Hodočasnik’ koji se iščekuje.

Na kraju razgovora Thompson upućuje riječi ohrabrenja gledateljima, da se u životu nikada ne smiju prepustiti strahu, da nas on spriječi u tome da djelujemo humano i hrabro.

– Uvijek je moguće krenuti naprijed s ljubavlju i nadom – kazao je Thompson.

Poslušajte novu pjesmu Marka Perkovića Thompsona: ‘Ne boj se’ (VIDEO)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi

Komentari