Pratite nas

Komentar

Martin Pauk: Čestitam Dan neovisnosti od diktatorske Šugoslavije svim dobronamjernim Hrvaticama i Hrvatima

Objavljeno

na

Martin Pauk, splitski gradski vijećnik Neovisni za Hrvatsku čestitao je Dan neovisnosti.

‘Čestitam Dan neovisnosti od diktatorske Šugoslavije svim dobronamjernim Hrvaticama i Hrvatima, uz posebnu zahvalu svima onima koju su se borili za nju i onima koji su živote položili za nezavisnost Domovine.

Neovisnost koju trenutno uživamo samo je djelomična, odnosno neovisni smo od teritorijalnog podaništva pod projektom velikosrpske Šugoslavije. U mnogim ostalim segmentima itekako smo ovisni. U prvom redu ovisni smo o tiskanim medijima kojima upravljaju masoni 33. stupnja, a koji nam mišljenje kroje po naredbama gospodara iz sjene na način da sve normalno proglašavaju radikalnim, a sve izopačeno prikazuju naprednim i modernim.

Ovisni smo i o globalističkim slugama među pojedinim elektronskim medijima i nevladinim udrugama koje funkcioniraju kao tipka na Soroševom upravljaču.

Ovisni smo o uvlakačima Bilderberg grupi i Trilateralnoj komisiji koji kontroliraju zbivanja na globalnoj razini, pa tako i u našem, na papiru neovisnom društvu i državi.

Ovisni smo, prije svega, o Rothschildima koji preko svoje razgranate mreže kontroliraju ogroman dio bankarskog sustava i o čijoj dobroj volji ovisi hoće li vaš kredit biti otplaćen po normalnoj kamatnoj stopi od 2% ili će vam život uništiti kamate, švicarci, fluktuacije na kontroliranoj globalnoj razini.

Ovisni smo i o toj zloglasnoj Europskoj uniji čiji gospodari iz sjene vladaju životima malih ljudi, uništavaju obitelji, gospodarske subjekte i čitave proizvodne grane na način da preko noći potpišu zakon kojim nam ograničavaju kvote poljoprivredne proizvodnje, izlova ribe i svega ostaloga.

Ovisni smo, na koncu konca, o svim onim političkim lutkama na koncu koje upravljaju našim životima pokoravajući se gore navedenim lutkarima.

Ovisni smo, dakle, o jakim igračima, od kojih je svaki višestruko moćniji od svakog od nas pojedinačno. No, nas je mnogo, a njih je malo. Kao što je pokazala veličanstvena pobjeda u Domovinskom ratu – srce u junaka jače je od svakog tenka i minobacača.

Naši hrabri branitelji i mudri vođe izvojevali su teritorijalnu neovisnost pobjedom u ratu i do neba smo im zahvalni na tome. Na našoj generaciji ostaje zadatak ostvarivanja potpune neovisnosti hrvatske države i hrvatskog naroda.

Barjak pobjede je u rukama hrabrih.’

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marijan Knezović: Napadati Plenkovića zbog štrajka ‘prosvjetara’ je suludo

Objavljeno

na

Objavio

Premijera se može argumentirano kritizirati iz tisuću pozicija i 900 kritika bi vjerojatno bilo na mjestu. No, napadati Plenkovića zbog štrajka “prosvjetara” je suludo. Vrhunac bezobrazluka je u tezi mnogih iz prosvjete kako novac za njihovo povećanje od šest posto, jer im je četiri zasad malo, treba namaknuti od novca namjenjenog djeci.

Da, nepopularno je ikad biti na strani na kojoj nisu oni koji štrajkaju, ali može li se u Hrvatskoj dogoditi da prosvjetni djelatnici štrajkaju jer djeca u školama nemaju potrebnu računalnu ili sportsku opremu, zato jer im nisu omogućena mnoga modernija obrazovna iskustva, zato jer pravosuđe rijetko radi nešto po pitanju sve češćeg mobinga nad djecom… Mislim da ne može.

Može se dogoditi samo da cijela jedna skupina koja bi trebala biti na poslu, a plaćena je novcem poreznih obveznika, žrtvuje obrazovanje ogromnog broja djece zbog razlike od 2 posto u povećanju plaće. I onda još argumentiraju kako sad “novca za povećanje ima.”

Pa ima ga upravo zato jer premijer, uz tisuću svojih mana, donosi deset puta racionalnije odluke kada se radi o ekonomiji nego njegovi prethodnici, a ako krene slušati određene prosvjetare, novca sigurno za par godina opet neće biti, ni za njih ni za druge, a porezi će po starom dobrom običaju odletit u još veća nebesa da se namaknu novci za sve nadolazeće štrajkaše.

Pogotovo je opasna teza kako su prosvjetni djelatnici najvažnija skupina jer podučavaju djecu. To je divno, svakako bih volio da živimo u boljim uvjetima pa da oni mogu zarađivati barem duplo više, ali ne znam po čemu bi bili važniji od vatrogasaca koji spašavaju djecu iz požara, a hrpa ih radi volonterski, policajaca koji hvataju seksualne predatore i rade za crkavicu, ljudi koji rade u Čistoći i brinu se da se djeca ne nabodu na heroinsku iglu u parku, vozača hitne pomoći koji ozlijeđenu djecu uz ogromnu odgovornost prevoze do bolnice…

To da je netko “važniji” od drugih, a pogotovo korištenje takve teze kao argumenta za povećanje, zapravo je diskrimintorno orijentirano prema svim ostalima. Ne manje važnima, samo dostojanstvenijima, komentirao je Marijan Knezović

 

HDZ ismijao Milanovića – Nisam licemjer, ali…

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Ivan Radić: ‘gđa Šojat je ovim postupkom sve rekla o sebi’

Objavljeno

na

Objavio

Povodom izlaska iz HDZ-a i pristupanju klubu SDP-a u gradskom vijeću Ivane Šojat, za komentar smo zamolili Ivana Radića, predsjednik GO HDZ-a grada Osijeka:

“Prelaskom iz kluba HDZ-a u klub SDP-a, gđa Šojat je tim postupkom sve rekla o sebi. Želim joj puno sreće u privatnom životu”, izjavio je kratko Ivan Radić za Kamenjar.com.

Podsjetimo, Ivana Šojat izvijestila je u petak kako je napustila stranku, a u osječkom Gradskom vijeću ubuduće će, kao nezavisna vijećnica, djelovati u klubu vijećnika SDP-a.

U dopisu osječkom Gradskom vijeću, kojeg je na početku sjednice pročitao predsjednik Vijeća Željko Požega, navodi se kako “nezavisna vijećnica Ivana Šojat, od 11. listopada, pristupa klubu vijećnika SDP-a, te od toga datuma djeluje kao vijećnica ovoga kluba vijećnika, koji od sada ima sedam članova”.

U izjavi medijima Šojat je potvrdila kako je od Županijskog odbora HDZ-a zatražila brisanje iz članstva stranke, iz razloga koji nemaju veze s ideologijom.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari