Pratite nas

Komentar

Martin Pauk: Čestitam Dan neovisnosti od diktatorske Šugoslavije svim dobronamjernim Hrvaticama i Hrvatima

Objavljeno

na

Martin Pauk, splitski gradski vijećnik Neovisni za Hrvatsku čestitao je Dan neovisnosti.

‘Čestitam Dan neovisnosti od diktatorske Šugoslavije svim dobronamjernim Hrvaticama i Hrvatima, uz posebnu zahvalu svima onima koju su se borili za nju i onima koji su živote položili za nezavisnost Domovine.

Neovisnost koju trenutno uživamo samo je djelomična, odnosno neovisni smo od teritorijalnog podaništva pod projektom velikosrpske Šugoslavije. U mnogim ostalim segmentima itekako smo ovisni. U prvom redu ovisni smo o tiskanim medijima kojima upravljaju masoni 33. stupnja, a koji nam mišljenje kroje po naredbama gospodara iz sjene na način da sve normalno proglašavaju radikalnim, a sve izopačeno prikazuju naprednim i modernim.

Ovisni smo i o globalističkim slugama među pojedinim elektronskim medijima i nevladinim udrugama koje funkcioniraju kao tipka na Soroševom upravljaču.

Ovisni smo o uvlakačima Bilderberg grupi i Trilateralnoj komisiji koji kontroliraju zbivanja na globalnoj razini, pa tako i u našem, na papiru neovisnom društvu i državi.

Ovisni smo, prije svega, o Rothschildima koji preko svoje razgranate mreže kontroliraju ogroman dio bankarskog sustava i o čijoj dobroj volji ovisi hoće li vaš kredit biti otplaćen po normalnoj kamatnoj stopi od 2% ili će vam život uništiti kamate, švicarci, fluktuacije na kontroliranoj globalnoj razini.

Ovisni smo i o toj zloglasnoj Europskoj uniji čiji gospodari iz sjene vladaju životima malih ljudi, uništavaju obitelji, gospodarske subjekte i čitave proizvodne grane na način da preko noći potpišu zakon kojim nam ograničavaju kvote poljoprivredne proizvodnje, izlova ribe i svega ostaloga.

Ovisni smo, na koncu konca, o svim onim političkim lutkama na koncu koje upravljaju našim životima pokoravajući se gore navedenim lutkarima.

Ovisni smo, dakle, o jakim igračima, od kojih je svaki višestruko moćniji od svakog od nas pojedinačno. No, nas je mnogo, a njih je malo. Kao što je pokazala veličanstvena pobjeda u Domovinskom ratu – srce u junaka jače je od svakog tenka i minobacača.

Naši hrabri branitelji i mudri vođe izvojevali su teritorijalnu neovisnost pobjedom u ratu i do neba smo im zahvalni na tome. Na našoj generaciji ostaje zadatak ostvarivanja potpune neovisnosti hrvatske države i hrvatskog naroda.

Barjak pobjede je u rukama hrabrih.’

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Kolinda Grabar Kitarović: Preporučila bih Milanoviću da sudjeluje u Inicijativi triju mora

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski premijer i predsjednica danas sudjeluju u događajima u sklopu Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu.

Kolinda Grabar-Kitarović sudjeluje na panelu Ekonomska vitalnost srednje i istočne Europe u sklopu Svjetskog ekonomskog foruma, dok Andrej Plenković sudjeluje na neformalnom okupljanju svjetskih gospodarskih lidera na temu “Uzlazna Europa”.

Predsjednica Grabar-Kitarović komentirala je u Davosu novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića i sudjelovanje u Inicijativi triju mora.

– Što se tiče novog predsjednika to je njegova odluka hoće li će sudjelovati ili ne. Ja bih mu svakako preporučila da sudjeluje. Međutim, vjerujem da se Hrvatska neće povući iz inicijative jer ova inicijativa nije na predsjedničkoj razini nego i na mnogim drugim razinama, kako predsjednika Vlade, resornih ministarstava do samog biznisa, ističe Kolinda Grabar-Kitarović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Glasnović: Psihotična ljevica – najveća prijetnja RH

Objavljeno

na

Objavio

I mjesec dana nakon predsjedničkih izbora još se vode beskrajne rasprave o rezultatima. Međutim, u svim tim analizama ignorira se ono što je očito. Nikada se ne spominje psihološki faktor koji danas spriječava razvijanje RH u modernu državu.

Opće je poznato da se klijentelistička mreža starih jugokomunista i njihovih potomaka ukorijenila u sve pore društva. Danas je jasno vidljivo nasljeđe toga propalog eksperimenta, zvanog SFRJ.

Mentalni sklop, koji je generirao nepotizam, korupciju, kulturu varanja, socijalističku birokraciju, glomazni i tromi državni aparat, oblikuje i danas našu svakodnevnicu.

Politički kameleoni još promiču ideju proleterskog internacionalizma pod krinkom liberalizma i progresivnosti. Češki političar i sociolog Tomaš Masaryk, davno je primjetio: „Boljševici znaju ubijati i pljačkati ali ne znaju raditi“.

Tako je i danas. Na primjer, od svake četveročlana obitelji u RH, od 1995. godine odlukama vlada oteto je po 5.000,00 eura samo za pokrivanje gubitaka brodogradilišta.

Moramo razlikovati i ne smijemo zaboraviti da se Titini štafetari nisu odgajali u duhu socijalizma skandinavskog tipa, nego su marinirani u najubojitijoj i najnemoralnijoj ideologiji u povijesti ljudskoga roda.

Mentalni Jugoslaveni, kao Stazić, Grbin, Pupovac i mnoštvo drugih, nisu u stanju povezati svijet apstraktnih ideja svjetske revolucije sa strašnom ljudskom tragedijom koju su uzrokovali komunistički režimi. To ne mogu shvatiti jer je Komunizam prvenstveno psihopatologija.

Stara ljevica i njezini marksistički psiholozi oprali su mozgove generacijama kroz perfidnu uporabu tehnika kao npr. grupna terapija i samokriticizam. Alfa i omega zla, Mao Ce Tung upotrebljavao je te tehnike pranja mozga kao oružje protiv vlastitoga naroda.

Rekao je: „To je jedini način da spriječimo kontaminaciju umova naših drugova i tijelo naše partije od političke prašine i mikroba.“ U korak ga danas prati Sjeverna Koreja. Sektaš, tzv. velečasni Jim Jones 1978. g. upotrijebio je istu psihološku prijevaru, kada je 900 članova svoje sekte (tzv.crkve) naveo da izvrše kolektivno samoubojstvo. Današnji trbuhozborci nove ljevice služe se istim tehnikama kao i njihovi prethodnici.

Sabotiranje autoriteta roditelja ostaje jedan od temeljnih načela degenerativne ljevice. Tzv. „kinder-laden“ pokret koji se pojavio u Njemačkoj nakon Drugog svjetskog rata nastao je iz doktrine Frankfurtske škole društvenog inžinjeringa. Cilj je bio seksualizacija djece već u vrtiću i „oslobađanje“ djece od njihovih roditelja.

Ljevica i danas racionalizira pedofiliju pod krinkom dječjih spolnih prava. Daniel Cohn – Bendit (nadimak Crveni Deni), bivši član Europskog parlamenta zagovarao je seksualno oslobađanje djece. Pedofilija ima dugu povijest u „antifa“ krugovima.

Poznato je da su „Ubojica nacija“ – Staljin i njegov šegrt Tito zlostavljali djevojčice od trinaest godina. Također se zna da su djeca u komunističkim sustavima, gdje je cinkarenje bila vrlina, otkucvali vlastite roditelje, rodbinu i prijatelje.

Ako je u DDR-u 2% populacije surađivalo sa STASI-em, koliko je onda doušnika bilo u Hrvatskoj? Ima ih danas na ključnim mjestima u javnom životu. To je razlog zbog kojeg su hrvatski državni arhivi selektivno očišćeni prije predaje sadašnjim hrvatskim institucijama.

Kako lako zaboravljamo da je u svibnju 1990. g. cijela arhiva KPH na mikrofilmu prebačena iz SDP-ovog stožera u Beograd. Danas je defakto, cijeli aparat najveće kriminalne organizacije u povijesti Jugoistočne Europe, u Hrvatskoj državi ostao netaknut.

Stoga najveća prijetnja opstanku Hrvatske kao nacionalne države nije vanjska nego unutarnja. Ostaci revolucionarne rulje i danas su prisutni u svim sferama našega društva.

Marginalci s ruba društva, samodopadni narcisti, neurotici i sociopati uvijek su bili u prvim redovima nasilnih revolucija. I danas taj mentalni sklop, koji je taložen još u vrijeme Francuske revolucije, prijeti, ne samo Europi nego cijeloj Zapadnoj civilizaciji.

Nije moguća nikakva rasprava ni dijalog s nositeljima kriminalnih komunističkih kromosoma. Te kreature obmanule su same sebe i ostaju cijepljene protiv istine. Ruski autor Zinoviev, u svojoj knjizi „Homo Sovieticus“ , čovjeka koji je odrastao u SSSR-u naziva poštenim lažovom koji ide u crkvu iako u Boga ne vjeruje, za slučaj da On ipak postoji.

Netko reče: ‘Ljudi, naša DNK je programirana da traži istinu i pravdu. Bez toga nikada ne možemo biti u miru sa sobom i drugima. Prošlost je prošlost, ali prošlost se mora pomiriti s istinom da se postigne pravda i trajni mir.’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari