Connect with us

Komentar

Martin Pauk: Čestitam Dan neovisnosti od diktatorske Šugoslavije svim dobronamjernim Hrvaticama i Hrvatima

Objavljeno

on

Martin Pauk, splitski gradski vijećnik Neovisni za Hrvatsku čestitao je Dan neovisnosti.

‘Čestitam Dan neovisnosti od diktatorske Šugoslavije svim dobronamjernim Hrvaticama i Hrvatima, uz posebnu zahvalu svima onima koju su se borili za nju i onima koji su živote položili za nezavisnost Domovine.

Neovisnost koju trenutno uživamo samo je djelomična, odnosno neovisni smo od teritorijalnog podaništva pod projektom velikosrpske Šugoslavije. U mnogim ostalim segmentima itekako smo ovisni. U prvom redu ovisni smo o tiskanim medijima kojima upravljaju masoni 33. stupnja, a koji nam mišljenje kroje po naredbama gospodara iz sjene na način da sve normalno proglašavaju radikalnim, a sve izopačeno prikazuju naprednim i modernim.

Ovisni smo i o globalističkim slugama među pojedinim elektronskim medijima i nevladinim udrugama koje funkcioniraju kao tipka na Soroševom upravljaču.


Ovisni smo o uvlakačima Bilderberg grupi i Trilateralnoj komisiji koji kontroliraju zbivanja na globalnoj razini, pa tako i u našem, na papiru neovisnom društvu i državi.

Ovisni smo, prije svega, o Rothschildima koji preko svoje razgranate mreže kontroliraju ogroman dio bankarskog sustava i o čijoj dobroj volji ovisi hoće li vaš kredit biti otplaćen po normalnoj kamatnoj stopi od 2% ili će vam život uništiti kamate, švicarci, fluktuacije na kontroliranoj globalnoj razini.


Ovisni smo i o toj zloglasnoj Europskoj uniji čiji gospodari iz sjene vladaju životima malih ljudi, uništavaju obitelji, gospodarske subjekte i čitave proizvodne grane na način da preko noći potpišu zakon kojim nam ograničavaju kvote poljoprivredne proizvodnje, izlova ribe i svega ostaloga.

Ovisni smo, na koncu konca, o svim onim političkim lutkama na koncu koje upravljaju našim životima pokoravajući se gore navedenim lutkarima.

Ovisni smo, dakle, o jakim igračima, od kojih je svaki višestruko moćniji od svakog od nas pojedinačno. No, nas je mnogo, a njih je malo. Kao što je pokazala veličanstvena pobjeda u Domovinskom ratu – srce u junaka jače je od svakog tenka i minobacača.

Naši hrabri branitelji i mudri vođe izvojevali su teritorijalnu neovisnost pobjedom u ratu i do neba smo im zahvalni na tome. Na našoj generaciji ostaje zadatak ostvarivanja potpune neovisnosti hrvatske države i hrvatskog naroda.

Barjak pobjede je u rukama hrabrih.’

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari