Pratite nas

Komentar

Martin Pauk: Dan kad je Hrvatska zaplakala

Objavljeno

na

Današnjim danom s tugom i sjetom se prisjećamo krvavog komunističkog pira koji je započeo ulaskom u Zagreb u jutarnjim satima tog 8. svibnja 1945. godine.

Svjesnim, moralnim i poštenim ljudima ne treba ponavljati priču o ogromnom broju Hrvata pobijenih od strane Titovih partizana u okolici Zagreba, na Bleiburgu, po slovenskim jamama i Križnom putu, pošteni i svjesni ljudi to znaju, komentirao je Splitski gradski vijećnik Neovisnih za Hrvatsku Martin Pauk

Ovim drugima pak, koji štuju klanje nevinih u ime ideologije također ne treba ništa govoriti, jer ako dosad nisu bili sposobni otvoriti srca i umove i priznati te strašne zločine – onda nikad neće.

Stoga ću samo citirati odsječak s Wikipedije:

“Rudar (2017.), slovenski igrani film redateljice Hanne Slak. Glavne uloge igraju Leon Lučev, Marina Redžepović, Zala Đurič i Boris Cavazza.

Film prati istinitu priču o rudaru Mehmedaliji Aliću, koji je 2009. u rudniku Huda jama, nakon osmomjesečne bitke sa sustavom, uz prijetnje da će završiti na cesti, nakon jedanaest zidova u horizontalnom Barbarinu rovu došao do masovne grobnice s 1420 leševa, koji su bili ubijeni 1945. godine. Jedan dio ubijenih bio je i u oknu tj. vertikalnom rovu.

Huda jama – djevojačke  pletenice kao dokaz monstruoznih komunističkih zločina

Kad je shvatio da su se policija, vlast i rukovodstvo rudnika dogovorili da donesu javno priopćenje o zabrani istraživanja iz “sigurnosnih razloga”, s namjerom zataškavanja istraživanja partizanskih poslijeratnih zločina, te da su na temelju prvih 500 žrtava htjeli donijeti odluku da se radi o vojnoj grobnici, Mehmedalija Alić je ponovno ušao u rudnik i izvukao ženske pletenice, poslikao ih i poslao medijima kako bi istina o rudniku i o ubijenim civilima isplivala van.

Skoro je izgubio posao, degradiran je kao rudar i ostao sam, bez podrške. I onda je sam, a kasnije uz pomoć jednog čovjeka, krenuo u svoju dvogodišnju borbu za vraćanje vlastitog dostojanstva. Napisao je knjigu Nitko i ništa, po kojoj je rađen i scenarij za film, i na kraju je uspio nakon proživljene nepravde vratiti svoje dostojanstvo.”

Priča o Barbara rovu samo je jedno od stotina dokazanih mjesta povampirenog krvoprolića. Zamislite Vukovar, zamislite Srebrenicu i sada to pomnožite puta 20 – eto to vam je Bleiburg, to vam je Križni put.

Zanimljivo, isto kao što su koljači ’91. pričali kako su oslobodili Vukovar, kao što su ’95. pričali da su oslobodili Srebrenicu – tako su i ’45. pričali da su oslobodili Zagreb.

Titovi komunistički zločinci = Slobini četnici.
Svima koji slave ubojice, silovatelje i koljače poručujem – dao Bog da i vas tako oslobode !

 

Ivo Lučić: 8. svibnja je dan kada je jedan totalitarizam zamjenio drugi totalitarizam

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari