Connect with us

Komentar

Martin Pauk: Kad postanem gradonačelnik dignut ću po jedan novi spomenik Frani Tenti za svaku laž koju ljevica izgovori o njemu

Published

on

Martin Pauk, gradski vijećnik stranke Nezavisni za Hrvatsku, reagirao je na zahtjev Društva “Josip Broz Tito” koje traži da gradski vijećnici ponište odluku o podizanju spomenika Frani Tenti.

– Društvo koje nosi naziv zločinca i vampira Tita opet lažima pokušava popljuvati spomen na ime mladog hrvatskog mučenika Frane Tente. Nemam volje za raspravu s indoktriniranim starcima, pa ću umjesto toga dati prvo predizborno obećanje – napisao je Pauk i najavio da se planira kandidirati za gradonačelnika.

– Kad postanem gradonačelnik dignut ću po jedan novi spomenik Frani Tenti za svaku laž koju ljevica izgovori o njemu. A za svaki komentar ‘kako nikad neću biti gradonačelnik’, spomenici će narasti za metar u visinu. Obećajem to pod punom moralnom odgovornošću i čistog obraza.

‘Mladićima’ i ‘djevojkama’ iz raznih udruga antifašista poručujem da su Tito i Jugoslavija odavno mrtvi, a ni oni nisu baš u cvijetu mladosti. Prestanite širiti pamflete i neistine i provedite preostalo vrijeme s unucima, za svoje dobro. I naravno, nemojte im zaboraviti prepisati partizanske mirovine – napisao je Martin Pauk

Gradonačelnik Opara odobrio: Frane Tente dobit će dostojanstven spomenik na Marjanu

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari