Connect with us

Komentar

Martin Pauk: Na mala vrata nam ulazi nemoral dekadentnog i nazadnog zapada

Objavljeno

on

Martin Pauk, gradski vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku, komentirao je zaključak Ustavnog suda da su sudovi i nadležna tijela dužni svima pod jednakim uvjetima omogućiti sudjelovanje u ‘javnoj usluzi udomljavanja’, što znači da i istospolni parovi imaju pravo usvojiti dijete.

Ustavni sud donio je sramotnu i skandaloznu odluku.

To tijelo zapravo uopće nije sud (u smislu neovisnosti od politike), nego pseudo-pravna instanca u kojoj ne sjede pravi neovisni suci nego politički instalirani podobnici.

Istina, oni jesu završili pravo, ali suci u pravom smislu riječi nisu, odnosno mogu biti iako to nije uvjet.
Recimo, jedna od ustavnih sutkinja je svima dobro znana Ingrid “Pipl-mast-trast-as“ Antičević.

Iako nisu ovlašteni donositi takvu odluku već samo odlučivati o ustavnosti pojedinih zakona, oni su koristeći tu mističnost imena “Ustavni sud“ donijeli kvaziodluku prekršivši time – sam Ustav? (Op.a. ili zakon o Ustavnom sudu, neka me pravi suci isprave)

Ova “odluka“ svojom ispraznošću podsjeća kao da je izašla iz laboratorija famoznog Soroša i elite Europske unije, tvorevine koju moramo pod hitno napustiti ako želimo izbjeći daljnju moralnu degradaciju konzervativnog društva i države.

Pojednostavljeno – ovoga će biti sve više i više, na mala vrata nam ulazi nemoral dekadentnog i nazadnog zapada.
Dok god ne promijenimo svijest i izaberemo jednog Orbana da nas vodi, toga će biti sve više i više, komentirao je Martin Pauk

Ministarstvo: Odluka Ustavnog suda je obvezujuća

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari