Connect with us

Komentar

Martin Pauk: Prvo će uništiti kulturu, potom prebrisati povijest, a odmah zatim i narode

Published

on

Sramotno, jadno i tužno je gledati nekoć veliku zapadnu civilizaciju kako uništava svoju baštinu i povijest, a samim time i budućnost svoje djece, na način da kukavički pristaje na ucjene divljačkog Antifa pokreta i raznih kriminalaca koji orgijaju po američkim i zapadnoeuropskim gradovima.

 Dosad je od strane prosvjednika uništeno i srušeno preko 20 spomenika velikana zapadnjačke povijesti, a kukavice u gradskim vijećima su izglasale uklanjanje još preko stotinu bisti i spomenika velikana svojih naroda.
Spomenik Kolumbu su prosvjednici srušili i bacili u jezero, onaj od generala Leeja je vandaliziran i na listi za odstrel gradskih vlasti, spomenik belgijskom kralju Leopoldu je oboren i uklonjen bagerom, a od svima poznatih lica sljedeća meta terorističke antifa skupine je – Winston Churchill, glavom i bradom.

➡️ Vodi se strašan psihološki i medijski rat protiv zapadne civilizacije. Nameće se krivica za nepostojeće stvari, iznose se lažne statistike i obavlja se masovno pranje mozga putem mainstream medija.
Više nije tajna, elite su nas naumile uništiti i zatrti nam kompletnu povijest. Biti informiran i svjestan danas je postao revolucionarni čin, a govorenje istine u ovom bolesnom svijetu smatra se – ludilom.

Tek je počelo, dragi prijatelji, a bit će sve gore i gore. Ova situacija će kroz 10 do 15 godina vrlo vjerojatno eskalirati u rat civilizacija. Budite svjesni i pripravni, jer budućnost su uvijek krojili ljudi spremni da silom brane svoje postojanje i opstanak.

Dijelite dalje i širite vijesti, to je jedini način da se istina pročuje jer ovakve scene nikad nećete vidjeti na televiziji, portalima niti bilo kojem mainstream mediju. Svi su oni dio ove igre, važna poluga i plaćenici naših neprijatelja, komentirao je Splitski gradski vijećnik Martin Pauk na facebooku

 

Carlo Maria Viganò: Otvoreno pismo Donaldu Trumpu

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari