Connect with us

Vijesti

Mate Bulić pozitivan je na koronavirus, nalazi se u bolnici i prima kisik

Objavljeno

on

Nakon objave jednog svećenika na Facebooku kako će moliti za oporavak Mate Bulića, poznatog pjevača, počele su se širiti priče da je 63-godišnjak na respiratoru i u teškom stanju. Kako doznaje 24 sata, situacija je nešto malo drugačija.

– Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutačno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru – kazali su im i dodali kako su se oko ovog događaja oglasili kako bi skrenuli pažnju na činjenicu da bolest ne bira.

– Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću – poručili su.

Ove godine u veljači je obišao Hrvatsku s turnejom “Ja sam na vas ponosan” organiziravši koncerte u Splitu, Osijeku i Zagrebu. Iza Mate je karijera koja traje više od 30 godina. Još od 1981. godine živi u Frankfurtu, a zahvaljujući brojnim uspješnim nastupima u inozemstvu, dobio je nadimak Kralj dijaspore.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari